L’art de fer un gran musical de petit format. L’art de dormir amb algú. L’art d’aprendre a estimar. El despertar de la primavera

El despertar de la primavera

El despertar de la primavera
20/01/2017

15 actors i 7 músics i un equip de preparació acurat, apassionat, fa que aquest espectacle s’ompli d’energia i de sentiments a flor de pell.

La producció d’El despertar de la primavera no estalvia en mitjans humans, artístics, tècnics. Excel·lent la factura musical (Gustavo Llull), coreogràfica (Ariadna Peya) , interpretativa, direcció (Marc Vilavella), il·luminació (Dani Gener) , posada en escena, escenografia.

Vull ressaltar les escenografies, en un espai gens fàcil, amb tants actors, amb pocs elements. Va tant a favor de la interpretació, del text i del subtext , tant a favor de l’argument, que seria inconcebible sense elles. Felicitats Ariadna Peya!

L’adaptació al català de David Pintó, com sempre, tant encertada.

Aquest Romeu i Julieta universal, dramàtic i tràgic, està tant ben fet que val la pena no perdre-se’l i ser al costat dels que arrisquen teatralment, artísticament.

Felicitats a tota la companyia, als protagonistes i als secundaris, als músics, als tècnics de so, de llums. Sou un gran equip!

Trobareu la ressenya ampliada a Companyia de teatre i cultura

← Volver a El despertar de la primavera

¡Enlace copiado!