M’encanten els thillers!

Digue'm la veritat

Digue’m la veritat
07/12/2015

Digue’m la veritat es una obra escrita per Pablo Ley, que ha estat molt ben dirigida per Josep Galindo.

Es tracta d’una obra teatral que gira en torn a un grup de set amics que es reuneixen en un sopar. Un ex capellà, una periodista, una traductora de l’àrab, un fotògraf, una arqueòloga, un pilot d’avió i la cooperant d’una ONG.

Feia uns quants anys que no es veien. Quatre tenen un passat en comú que els uneix: un viatge fa 15 anys, a la Vall d’Hunza, a la frontera entre l’Índia i el Pakistan.

Qui i perquè els ha reunit a tots, després de tants anys, a aquell sopar?, Què tenen en comú a part d’aquell viatge? Què va passar a la Vall d’Hunza, que no en volen parlar? Amaguen alguna cosa? La intriga està servida.

El que comença com un joc, es converteix en una intriga amb un final realment inesperat.

Digue’m la veritat!

La trama em va tenir en tot moment a l’expectativa, intrigada, atenta als diàlegs, expectant a quina era la veritat. Al final ,fins hi tot, sem va posar la pell de gallina.

M’ha agradat molt la posada en escena, el públic situat a dues bandes. Tots teníem molt bona visió de tot el que estava passant, sense perdre cap mena de detall.

El text és molt complexa i interessant.

Les interpretacions de tots els actors són magnífiques, gens sobreactuades, molt naturals i del tot creïbles. Felicitats!

Llàstima que he anat l’últim dia de representació, així que encara que us la recomani, ja no hi podeu anar. Espero que d’aquí un temps la tornin a programar. Estarem atents.

 

Molt bona feina d’equip. Enhorabona a tots!!

 

VALORACIÓ: ***/****

← Volver a Digue'm la veritat

¡Enlace copiado!