Diferents relats per passar-ho bé

Desencuentros

A partir de 13,00€
Comprar Entradas
Desencuentros → Teatreneu
03/02/2020

Tornem de nou a la Badabaloc, una sala que em sembla que poca gent coneix i que a vegades ens dóna bones sorpreses, com aquest [DES]Encuentros. Ens trobem amb una obra fresca que engresca força a la gent. Aquest ha estat un petit tast que han realitzat durant dos dies de gener i que tornarà de nou d’ací a poc temps.

3 històries centrals entrellaçades i un parell d’escenes curtes que m’ha agradat força en el seu conjunt. Els actors estan genials i si fan una mica de rodatge i poleixen un parell de coses segur que flipareu amb aquesta obra.

[DES]Encuentros, és una obra d’Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez amb la direcció d’Alejandra Jiménez-Cascón, coneguda dramaturga i intèrpret per una de les obres més aplaudides que hem pogut veure per Barcelona i comarques “Blanca Desvelada“.

[Des]encuentros és la creació de més d’un any i mig. Una obra que neix de la improvisació i es nota per la seva frescor. A partir de 3 històries que conformen l’argument global, s’inclouen petites històries que donen part de la frescor d’aquest muntatge.

Ens trobem amb diferents escenes on l’edat, els amics, les generacions, les relacions, l’amor ens mostren a vegades la incomunicació que estem patint. Aquestes escenes, algunes molt millor que altres fan que el ritme sigui ràpid.

Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez donen vida a diferents personatges que amb petits canvis de vestuari ens situarem en diferents escenaris i amb salts temporals. Tot i ser el primer dia, s’ha de dir que alguns canvis (de vestuari i de situació) sembla que han quedat una mica llargs, però sense ser un pes o inconvenient amb el seu conjunt.

Quan torni de nou a la Badabaloc, us recomano que no us la perdeu. És una obra fresca per desconnectar una bona estona i passar-ho bé. Que no tot han de ser drames com la mateixa vida.

Si voleu veure la resta de la opiniói, la teniu a l’enllaç

← Volver a Desencuentros

¡Enlace copiado!