Reivindicació social a cops d’espasa i florets

Dagoll Dagom: Scaramouche

Dagoll Dagom: Scaramouche
04/02/2017

¿Encara no heu anat a veure Scaramouche? Afanyeu-vos-hi per que ja no queda massa. Us situareu enmig d’una revolta popular on l’aventura i la valentia del defensor del poble emmascarat son les protagonistes. Tota una lluita de classes socials entre els pobres i els nobles.

¡Més emocionant impossible! A part, Dagoll Dagom s’ha superat de nou amb la seva posada en escena i números musicals. Aquest cop ens retorna a la Revolució Francesa amb lluites d’espadatxins i cops d’espases i florets ¡Les peripècies d’un poble que busca llibertat i justícia pels morts de gana!

Destacar, també, la imponent orquestració en directe, el vestuari, els decorats i l’enorme escenografia modular: tan ràpid veus el Palau del Marquès com els carrers de França i les escenes de la troupe de la commedia dell’Arte.

Insuperable el ritme de l’obra, son 150 minuts d’entrega total a cada situació. ¡Ja ho veureu, el temps us passarà volant! A part, he de destacar la meravellosa interpretació de tots 4 actors principals:

Toni Viñals (Scaramouche), ens roba el cor a totes amb les seves heroiques escenes; Ivan Lavanda (el marquès), un cínic afrancesat però alhora molt graciós; Ana san Martín, la dolçor personalitzada. ¡Magnífica la seva veu!; Mireia Mambo, ¡més seductora i enèrgica que mai!

Si us agrada el teatre musical català, trepitgeu ja el Teatre Victoria. Scaramouche es un espectacle per grans i petits, ple d’aventura i un humor trepidant. ¡Les rialles les tindreu assegurades!

← Volver a Dagoll Dagom: Scaramouche

¡Enlace copiado!