Música moderna amb la sonoritat de la música clàssica

Cuarteto moon

Cuarteto moon
08/11/2019

Us animo que aneu a veure el concert de Rock en Quartet de Cordes que el Cuarteto Moon ofereixen cada dijous durant el mes de novembre a les 22h al Teatre Gaudí.

Cuarteto Moon és un quartet de cordes de sonoritat clàssica que el que busca és unir la música clàssica amb alguns temes de l’actualitat. En el seu repertori hi podreu escoltar des de música clàssica fins a cançons de rock, passant per bandes sonores i temes populars.

En aquesta ocasió el que ens proposen és un concert de rock, en el que escoltareu temes molt coneguts com “Stairway To Heaven” de Led Zeppelin, “The Great Gig in The Sky” de Pink Floyd, ”Uncle Meat” de Frank Zappa, “The Best of Queen”,” Three Pieces For String Quartet” (I Mov) d’Igor Stravinsky, “Orange Jam” de Jeffrey S. Bishop, “Blue Rhytmico” de Kirt N. Moiser,  “Palladio” de Karl Jenkins, “Eleanor Rigby” de The Beatles, “Sweat Dreams”  d’Eurythmics i “Desarma y sangra” de Serú Girán.

Aquest quartet de corda està format per Álvar Llusá i Annabel Ibanez als violins, Adrià Gorrias a la viola i Denisse Iula al violoncel, quatre joves professionals de formació acadèmica, que van crear el seu quartet a Barcelona l’any 2018 arrel de gravar un disc amb els Playback Maracas. Cuarteto Moon han actuat a la sala Razzmatazz de Barcelona i els vam poder escoltar als jardins del Teatre Grec dins el Festival Grec d’enguany.

Jo de vosaltres no em perdria aquesta magnífica oportunitat que ens ofereix el Teatre Gaudí per descobrir i gaudir d’aquests quartet d’una manera intima i propera. Una oportunitat i tot un luxe per a tots aquells que ens agrada escoltar la música en directe, i una oportunitat i un luxe per tots aquells que encara no han tingut ocasió d’escoltar un concert de música en directe interpretada per instruments clàssics.

 

***/****

← Volver a Cuarteto moon

¡Enlace copiado!