Pura emoció. Pura energia. Espectacular!

Cruz de Navajas, el último Mecano

Cruz de Navajas, el último Mecano
06/12/2022 - Teatre Cúpula Arenas

Cruz de Navajas, el último Mecano és una idea original del músic, distribuïdor, mànager d’artistes, promotor, director artístic i productor Gonzalo Pérez Pastor.

No es tracta d’un musical amb una història al darrera acompanyada de les cançons de Mecano, no és un tribut, no és una imitació, ni un remember d’aquest grup, sinó una proposta del tot innovadora dins del gènere dels musicals que vol homenatjar a un dels grups més importants de la història del pop espanyol.

Es tracta d’un show divertit, fresc i trencador amb una posada en escena sorprenent, una avançada tecnologia audiovisual, una extraordinària banda de nou músics tocant en directe, les veus espectaculars de deu cantants de les quals destacaria les de la Lieta Moliner i Lucía Bentabol, una impactant i magnífica escenografia dissenyada per Eduard Moreno a base de pantalles led en constant transformació al llarg de tot l’espectacle, unes coreografies de Segio Melantuche interpretades per vuit ballarins i els mateixos cantants. Espectacular!

Sense cap mena de dubte, podem afirmar que aquest muntatge és actualment una de les millors propostes musicals que es poden veure a casa nostra.

Personalment m’ho vaig passar superbé. Vaig cantar. Em vaig emocionar. Per mi va ser un viatge a través del temps.
És molt difícil triar quin ha estat per mi el millor tema de Mecano. Hoy no me puedo levantar, Perdido en mi habitación, Maquillaje, Hijo de la luna, Cruz de navajas, Me cuesta tanto olvidarte, Mujer contra mujer, La fuerza del destino… van formar part de la meva adolescència.

Al començament es fa una mica estrany el fet d’estar asseguts. Una es mor de ganes d’aixecar-se de la cadira i posar-se a ballar. Els peus no em paren quiets. Canto les cançons. Els aplaudiments del públic són constants.
A mesura que avança l’espectacle, la gent es va deixant anar. Però és a la segona part quan es produeix el descontrol total. La gent canta, balla, aplaudeix i s’emociona. La Cúpula de Arenas es converteix en una autèntica festa. Tot el públic dempeus no parem d’aplaudir com a bojos.
Estar clar que a dia d’avui la música de Mecano segueix aixecant passions.

← Volver a Cruz de Navajas, el último Mecano

¡Enlace copiado!