Possibilitats infinites

Constelaciones

Constelaciones
13/10/2022

El teatre argentí torna a La Badabadoc amb un text fascinant i unes interpretacions brillants.
Basada en el text guardonat de Nick Payne, Constelaciones ens fa reflexionar sobre la creença de la possible existència de múltiples universos o universos paral·lels. Universos que empenyen la nostra vida en diverses direccions. Aquest plantejament és el que es fan alguns científics, argumentats a través de la cosmologia, la física teòrica o la mecànica quàntica, i que possiblement molts de nosaltres ens hem plantejat moltes vegades. I si…

Mariana i Rodrigo són dos joves que es coneixen i s’enamoren bojament. A partir d’aquest instant les possibilitats que ens planteja l’autor són infinites. Pot ser una història d’amor que perdurarà en el temps o no, dependent les decisions que es vagin prenent en cada moment de la vida o en el que ens té reservat el mateix atzar.

Constelaciones és una autèntica peça de rellotgeria on prima la paraula, el diàleg i la reflexió.Un viatge poètic dirigit per Teresa Costantini i interpretat per Victorio d’Alessandro i Victoria Alsúa.

L’obra avança mitjançant els diàlegs entre tots dos personatges i sobre el seu trànsit emocional.
Només calen dos grans intèrprets per omplir l’espai buit d’escenografia.

Victorio d’Alessandro i Victoria Alsúa són magnífics, brillants; el que fan és impressionant. Ells aconsegueixen que sembli fàcil el difícil. No és fàcil executar els incomptables canvis de registre que realitzen al llarg de la representació. Brutals!

Dos actors i una seixantena d’escenes dividides en nou parts on es repeteixen, fins a cinc vegades, la mateixa situació però amb desenllaços diferents, de vegades divertits i altres tristos.

Els canvis d’escena són ràpids. Es passa de la comèdia al drama en qüestió de minuts.

Ajudats per la foscor i els canvis de posició dels actors, viurem les diferents situacions i salts temporals que van succeint al llarg de l’obra.

Constelaciones és una proposta original, intel·ligent; un viatge emocional amb infinitat de camins i direccions possibles.
Seixanta minuts de teatre en estat pur.
Una autèntica joia teatral que no us podeu perdre.

← Volver a Constelaciones

¡Enlace copiado!