Un encontre màgic

Claire Ducreux i Mayte Martin

Claire Ducreux i Mayte Martin
18/01/2016

Café d’Automne és el títol d’aquest espectacle que construeix la ballarina Claire Ducreux al voltant de la música de la cantaora Mayte Martín. Petits moments i encontres de diferents personatges situats en un parc un dia de tardor. És un espectacle ple de bellesa, sensibilitat i poesia que t’envolta de principi a fi. També hi participen el coreògraf i ballarí Toni Mira, el Quartet de corda Quixote, Luis Carmona al piano i Ximo Clemente al contrabaix.

L’espai escènic és màgic i meravellós. La posada en escena separada en dos nivells l’he trobat molt encertada (la grandària de l’Auditori dona per això i molt més). M’agrada molt els petits detalls que té la Claire Ducreux a l’hora de crear un espectacle, detalls plens de bellesa i poesia com les fulles seques de la tardor, els colors càlids de la seva roba, la intensitat de llum i els efectes visuals…

Pel que fa a la Mayte Martín que us haig de dir… m’encanta!!! La seva veu sincera, càlida amb tocs melancòlics, és capaç d’acariciar sense tan sols tocar-te. La gran riquesa de registres que posseeix fa d’ella una gran artista a la que admiro enormement. En aquesta ocasió ens va interpretar alguns temes propis en forma de balada i algun poema musicat de Manuel Alcántara.

Costa creure que en tan sols un més s’hagi pogut creat aquesta meravella d’espectacle. Brutal!!

El públic entusiasmat de peu, vam aplaudir amb ganes.

Quan la Claire va entrar al cafè de l’Auditori de nou forts aplaudiments. Vaig tenir la oportunitat de felicitar-la personalment i parlar amb ella. Mai oblidaré el somriure de la seva cara i la seva amabilitat.

Si el que voleu és sentir emocions i moments de màgia teatral, no us perdeu la oportunitat d’anar a veure la Claire Ducreux i Mayte Martín.

← Volver a Claire Ducreux i Mayte Martin

¡Enlace copiado!