Cantant m’ha arribat al cor i amb la poesia s’ha apropiat de l’ànima

Ciutat de gespa

Ciutat de gespa
18/12/2018

Un retrobament entre Victor Alvaro i Joan Vázquez (després de Paquito Forever) ens presenten un retrobament entre la poesia de Lorca i de Whitman.

Amb Ciutat de gespa  podem veure com la inspiracio dels versos de “Poeta en New York” de Federico G. Lorca, i el s poemes de Walt Whitman del seu poemari “Leaves of Grass”, han creat un espectacle on la poesia i la música s’integren sense cap mena de problema.

Ens trobem a Federico G. Lorca vivint a Nova York i com “descobreix” al poeta Walt Whitman, i tot servit amb un genial Joan Vázquez que ens canta, recita i balla per ensenyar-nos en veu de Lorca o Whitman en cada moment.  Amb un vel,ens separa les paraules de cada poeta, així com l’idioma d’escollit en cada moment. Sense cap mena de problema, podem veure com Lorca canta en castellà i Whitman en català.

Tenim un viatge als desitjos del poeta en els moments en que es va sentir traït pels seus amics i que podem anar escoltant en una veu en off o directament amb la veu de Joan. De mica en mica ens explica els moments més importants de tots dos poetes i com Lorca descobreix a Whitman i la seva poesia.

Teniu la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Volver a Ciutat de gespa

¡Enlace copiado!