El circ clàssic de tota la vida. Tornem a la infantesa

Circo Raluy Legacy

Circo Raluy Legacy
27/12/2016

Dia de Sant Esteve, un dia assolellat i tranquil. Un rampell, i si anem al circ avui?? ….. i dit i fet, trèiem entrades per a la sessió de les 19,30 h per tal d’anar al Circ Raluy, un circ del que hem sentit a parlar molt però que encara al no hem trepitjat.

El que veiem abans d’accedir al recinte ja és realment màgic, unes caravanes que tenen una història incorporada que ens podrien parlar de moltes vivències, de molts quilòmetres. Va ser Lluis Raluy pare, que va començar a comprar i restaurar antics carromats de circ iniciant la seva col·lecció de Carruatges d’Època, fins que comença a pensar en la possibilitat de mostrar-la al públic.

El Circ al qual accedim avui és fruit del treball de cinc generacions d’artistes i els seus carromats tenen més de 100 anys d’antiguitat. La carpa amb una exclusiva decoració i un meravellós sostre pintat, la seva particular cafeteria, la biblioteca, els lavabos, tot l’entorn és un viatge al passat, és realment màgic.

I comença l’espectacle que tindrà una durada de més de dues hores amb una mitja part, Maxi és mag i és el presentador que comença jugant amb Sandro Roque, clown que tindrà diverses intervencions buscant el riure i la complicitat del públic que en el número final aconseguirà les rialles més grans de tota la nit.

Niedziela (recordada per la seva participació en el reality GH) i Emily Raluy ens demostren que caminar o anar en bici per un cable, és senzill. També ens faran després una demostració del seu domini de l’equilibri sobre patins i de la seva força.

Artur, és el Senyor del foc, Oneil Reyes és l’equilibrista, Lea i Lucy una parella d’acròbates franceses especialistes en el quadrant aeri, Kerry Raluy i Jean Cristophe amb les teles aèries, Els Rockers 4 acròbates que salten sobre unes enormes pilotes en forma rodes de camió, Lousia Raluy amb l’esfera aèria, Iya que fa equilibris amb la pilota, El Bigotis i l’entranyable Lluiset (Lluís Raluy) que envia una gallina amb un canó a la seva gàbia.

Tot plegat números entranyables i d’una gran professionalitat dins de l’entorn del circ clàssic de tota la vida. Hem aconseguit per un parell d’hores tornar a la infantesa i deixant-se seduir per un art mil·lenari però que encara persones com aquesta família, lluiten perquè conservi la seva essència.

Si desitgeu llegir l’apunt sencer, només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Circo Raluy Legacy

¡Enlace copiado!