es van riure de Carrie fins a l’últim moment

Carrie, el musical

Carrie, el musical
27/11/2018

Una adaptació de Stephen King al teatre? Doncs no em sembla tan mala idea. La veritat és que molts llibres que he llegit de Stephen King em sembla que poden ser portats al teatre. Però, un musical d’un llibre de King?  Doncs una vegada he vist “Carrie, el Musical“, puc dir que s’han sortit amb molt bona nota.

Dissabte vaig anar al Teatre Gaudí i vaig gaudir d’aquest musical basat en una de les novel·les que més m’han agradat de Stephen King. No puc dir que sigui el millor dels llibres que he llegit, però pel tema que tracta és la que més m’ha cridat l’atenció i em va atrapar de petit.

L’adaptació de Carrie a una obra musical ja demostrat que el Teatre Gaudí ha fet un bon treball per voler ser un teatre punter en teatre musical. Hi ha números musicals molt bons, hi ha una força en tots els protagonistes que no puc indicar quin m’ha agradat més, i tots tenen l’oportunitat del seu moment solista.

A més, tal com en el llibre,  veiem la part dels articles, testimonis i els interrogatoris posteriors dels fets per situar-nos en cada un dels moments. Fins arribar a la part més recordada per tothom (gràcies al film), el de la festa. Aquest moment és espectacular al teatre. La part melòdica de gran part de l’obra es transforma amb una amb més ritme i coreografia per treure-ho tot a l’escenari.

Em quedo amb aquesta versió que he vist de Carrie, i la recomano totalment. Segur que molts la gaudireu per ser amants dels musicals, però molts poden descobir una petita joia que actualment podem veure al Teatre Gaudí.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Volver a Carrie, el musical

¡Enlace copiado!