un monòleg «made in Tricicle»

Carles Sans: Per fi sol

Carles Sans: Per fi sol
01/12/2021

Carles Sans, és un dels membres de “El Tricicle”, i aquest cop puja a l’escenari amb “Per fi sol!” un monòleg que amb anècdotes, batalletes que ha viscut i algun secret ens vol fer passar l’estona durant uns 90 minuts.

Tal com diu al començament, El Tricicle eren un grassonet, un calbet i el guapo. El guapo, com no pot ser, és el Carles Sans. Com que han estat unes quantes dècades amb el Tricicle, moltes de les anècdotes havien de veure amb ells. Quaranta anys donen per a molt. Altres eren més acudits que han anat a boca-orella i que se’ls fa propis.

Doncs si, sembla que una de les potes del Tricicle per fi diu alguna cosa. Després de molts anys sense obrir la boca en escena, d’estar dedicat a l’humor gestual en una de les companyies que ha recorregut tot el món, aquesta nit es presenta com a monologuista per explicar una mica les seves experiències.

Veure en pantalla els inicis del Tricicle. Veure com van començar al Llantiol de Barcelona, com ens explica que la primera vegada que els seus pares van veure actuar conjuntament amb el Joan i el Paco, són moments entendridors.

Aquest espectacle parteix dels secrets del Tricicle i es queda en això. En moments que alguns semblen divertits, però que no serveix per poder estar quasi 90 minuts rient. La veritat és que poc vaig riure durant l’espectacle. S’ha de dir, que Carles Sans domina a la perfecció el temps per anar explicant la seva, i domina a la perfecció el poder de la paraula. Però al meu parer, es queda en això, un gran domini.

Si voleu veure la resta de la meva opinió la podeu trobar al següent enllaç.

← Volver a Carles Sans: Per fi sol

¡Enlace copiado!