Homenatge a la Barcelona del Paral·lel dels anys 20 i 30

Cabareta

Cabareta
31/07/2017

Un treball majoritàriament de creació pròpia que inclou també algunes cançons emblemàtiques de referents com Maria Aurèlia Capmany, Mary Sampere, Angel Pavlosky o Guillermina Mota. L’autoria de l’espectacle és de les dues dones que el protagonitzen, Maria MolinsBárbara Granados, i la direcció recau en Joan Maria Segura Bernades, que també ha participat amb elles, a la dramatúrgia.

CabaretA està pensada com una barreja de teatre i concert amb l’objectiu de recordar la Barcelona del Paral·lel dels anys 20 i 30 del segle passat, un carrer ple de cafès-concerts, cabarets, teatres i altres sales d’espectacles, comparable a Montmartre a París o al Broadway actual. I han fet aquesta remembrança en clau de dona, en clau femenina que no feminista.

Maria Molins és l’autora dels textos en tant que Bàrbara Granados ho és de la majoria de lletres i de la composició de les cançons. La música en directe ve de la mà de la mateixa Bàrbara Granados , del baixista Dick Them i de l’actor i cantant Miquel Malirach.

Sense una línia argumental definida, ni explicar una història en concret, l’espectacle ens parla de política, de precarietat laboral en el món artístic, de la resposta dels amics o coneguts quan apareix una malaltia greu, de l’homosexualitat amagada, o fins i tot, de l’origen de la cançó d’en Joan Petit ….

Un espectacle simpàtic i al mateix temps ben pensat i construït, vestit de cabaret amb moltes picades d’ull a fets de la realitat actual que tracten amb clau d’humor i esperit crític. Tots quatre han mostrat una gran complicitat a l’escenari i en Miquel Malirach  ens ha regalat la seva vessant còmica fent imitacions i donant el contrapunt a una magnifica Maria Molins que ens ha enlluernat des del minut 1.

Una escenografia senzilla, una bona il·luminació, un bon so i una posada en escena dinàmica, ens ha fet passar una bona tarda. Desitgem que aquest CabaretA no acabi aquí i sigui programat la temporada vinent…… llaaaaarga vida a CabaretA !!!

Per llegir la nostra valoració original, només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Cabareta

¡Enlace copiado!