T’agradaria ser immortal?

Bruno Oro: Immortal

Bruno Oro: Immortal
17/09/2018

Bruno Oro afronta el seu primer espectacle en solitari amb Immortal, una visita divertida i profunda per tots els racons de la vida eterna. L’obra parteix d’una idea del mateix artista, qui ha confiat en Alejo Levis i Marc Angelet per a l’escriptura del text i la direcció. Els dos han sabut elevar el llenguatge còmic de Bruno Oro a la màxima potència. Han teixit l’espectacle com un tiki-taka de personatges que, en un futur, s’enfronten a la immortalitat: pares i fills, matrimonis que conviuen durant segles, veïns que es troben al metro…El fregolisme de l’actor arriba a nivells sorprenents quan manté converses entre cinc o sis personatges diferents, tots interpretats amb una admirable riquesa de matisos.

El ritme no decau en cap moment. Alguns passatges són d’una d’hilaritat absoluta, com el cap de màrqueting del Vaticà, que aconsegueix fer esclatar el riure entre el públic amb disbaratades diapositives motivacionals. D’altres agafen un to més reflexiu i oxigenen la marxa frenètica de l’obra. La mateixa Mort protagonitza algunes de les escenes més enginyoses d’Immortal, quan manté una conversa telefònica amb un operador de telefonia que la vol ajudar a sortir de la depressió que la subjuga des que la societat ha decidit optar per la vida eterna.

La productora Hause & Richman, liderada pel dramaturg Jordi Casanovas, comença l’activitat de la millor manera possible. Haurem d’estar atents a totes les seves propostes!

PD. Aquells qui us vau enamorar del sentit de l’humor de Vinagre, el programa d’sketchos que feia juntament amb la Clara Segura a TV3, xalareu d’alegria.

← Volver a Bruno Oro: Immortal

¡Enlace copiado!