Unconte modern ben explicat

Broken Heart Story

Broken Heart Story
28/04/2017

Cada vegada tinc més clar que en el fons el que ens agrada és que ens expliquin històries. Per petites que siguin, per estranyes que ens puguin semblar… I Broken Heart Story és precisament això una història, un conte que sembla sortit d’una pel·lícula de David Lynch però amb un sentit de l’humor molt particular.

L’escriptora amb bigoti, la nostra protagonista, es debat en el modern tema del viure i veure. Deixar-se endur per l’hedonisme i els encants de la vida o tancar-se per tal de treballar i crear un discurs crític i punyent? És possible crear aquest pensament crític sense l’experiència? I aturar-se a reflexionar quan estem nedant entre els milers d’imputs amb els quals ens cega cada dia la nostra societat?
I totes aquestes preguntes i moltes d’altres que de ben segur que us fareu durant i després de l’obra sense perdre cap oportunitat per a fer-nos somriure i emocionar… Tocant temes com la família, l’amor, la soledat, els falsos models amb una narrativa sorprenent que ens ensenya intel·ligentment les estructures de la dramatúrgia i alhora juga amb nosaltres amb giragonses i canvis de codi.
Una proposta molt recomanable per tots aquells amants de les narratives contemporànies i que vulguin passar una bona estona gaudint d’una gran feina actoral damunt de l’escenari.

← Volver a Broken Heart Story

¡Enlace copiado!