Broadway a Cappella
31/12/2018
Grans musicals i molt de talent

Els musicals tornen a estar en el punt de mira de la nostra cartellera. Cada cop més, els musicals lovers ja no només hem de sortir de la ciutat o no només hem de recórrer al format digital, per exemple, per poder gaudir de la multitud de propostes que ofereix el gènere i per poder explorar-lo. En aquest sentit, el coneixement de la multitud de musicals cada cop és més àmplia entre el nostre públic i no resulta estrany que fins i tot es coneixin les lletres de cançons de musicals que estan triomfant a Broadway i que encara ni tan sols han tingut l’oportunitat de sortir d’allà. Per això, espectacles com aquest tenen ara més sentit que mai i fan les delicies de la legió de fans del gènere que fins ara passaven més desapercebuts i, fins i tot, d’aquells que no ho són tant, els quals també el podran gaudir.

L’espectacle aposta tant per musicals que estan triomfant ara mateix a Broadway, com per exemple Dear Evan Hansen o Hamilton, com també per altres que ho van fer i ho fan des de fa dècades, com podrien ser West Side Story o Hair. Així, es fa un repàs al gènere de forma àmplia i permet arribar a un públic més heterogeni, ja que sempre hi haurà temes que tothom coneixerà. D’altra banda, l’execució de les cançons, completament a cappella, és molt satisfactòria, gràcies al talent dels joves en escena i d’una gran direcció que els fa sonar de forma completament harmònica, tant la part vocal com la instrumental, la qual també s’executa amb les veus. De fet, l’espectacle té una mirada moderna que no només hi és present en el seu elenc i en la seva execució, sinó que també hi és en una encertada posada en escena. Així doncs, se’ns ofereix una altra manera de gaudir dels musicals a través d’un espectacle ple de ritme i en el que l’espectador passarà una bona estona amb unes grans cançons brillantment executades. Sens dubte, si això és el futur immediat del musical a casa nostra, estem d’enhorabona.

Todo lo que necesitas para ir al teatro

Broadway a Cappella

Broadway a cappella es una fusión increíble de música a capella y teatro musical.

La voz humana es el instrumento más poderoso, expresivo, emocionante y complejo que existe. Ahora podrás descubrirlo en Broadway a cappella, donde podrás disfrutar de 13 voces a cappella que te invitarán a hacer un viaje por el mejor de Broadway.

Un recital de las grandes canciones del paraíso del teatro musical, interpretado por trece de los mejores cantantes de musical en nuestro país. Sin instrumentos, sólo con sus voces.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
Sé el primero en dejar tu valoración
Hay que ser usuario de Teatre Barcelona
¡Únete, es gratuito! Ya somos más de 80.000

¿Ya estás registrado?

He olvidado la contraseña

Crear usuario

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.