United Colors of Benet…. Bollywood!!!!

Bollywood, Bombay, Barcelona

Bollywood, Bombay, Barcelona
16/11/2018

De nou al teatre i aquest cop per anar a descobrir a la Cia Dúo Fàcil, ja que en breu els tindrem a Igualada amb “Y me morí”. Vaig voler veure la nova proposta d’aquest trio i la veritat és que ja tinc ganes de veure’ls de nou.

El nou “Escenari Joan Brossa” han programat Bollywood, Bombay, Barcelona un espectacle que la sala que els ha tocat queda petita per aquesta proposta. I dic petita amb tots els sentits ja que el muntatge és ideal per una sala una mica més gran i si de veritat aposten per aquesta proposta segur que poden omplir sense cap problema.

A partir del drama de la immigraciói d’entrevistes i xerrades que han realitzat han anat muntant aquesta obra amb una bona combinació de música, balls, acudits i personatges que fan la delícia de tots els assistents.

Amb  un estil amb molt color, amb molta música ens anem endinsant en la vida (somnis i frustracions) de tres inmigrants que han arribat a Barcelona per trobar el seu somni per viure millor que “a casa”.

Un treball de final de grau de l’especialitat d’Interpretació aquests tres alumnes han muntat una bogeria que treu el millor de tots nosaltres. On per moments tens ganes d’aixecar-te de la cadira i començar a ballar amb ells en qualsevol número musical. Però no patiu, que no és un musical!!!

I m’ho he pensat abans de puntuar, possiblemente un 5 estrelles és molt? Doncs si, però pel bon moment que m’han fet passar del 4 he anat al 5…. i no m’ho he pensat gaire. Podeu veure tot el que opino d’aquesta proposta a l’enllaç

← Volver a Bollywood, Bombay, Barcelona

¡Enlace copiado!