“Ahí dejo eso…”

Autorretrato de un joven capitalista español

Autorretrato de un joven capitalista español
07/10/2015

Pensava que a fora d’aquí no hi havia vida, que pot ser érem éssers d’un altre planeta…,dons si !!!, no tot està perdut, encara hi ha gent que veu i diu les coses tal com són, sense por, sense embuts, d’una manera clara i concisa, amb humor i sarcasme. Clar i en castellà.

“Autorretrato de un joven capitalista español” és un monòleg escrit, dirigit i interpretat per Alberto San Juan, que fa un repàs de la historia d’Espanya des de l’any del seu naixement , 1968, fins avui. No ha deixat “títere con cabeza”, ha parlat dels bancs i els banquers, dels polítics i de l’Estat, dels empresaris i de les grans empreses, dels dictadors i dels dictats, dels militars , del diaris, de la cúpula i les grans esferes…

“Ahí dejo eso…”

Possiblement agradi o no el que Alberto San Juan ens diu, però el que si és cert , es que és un imprescindible que no us heu de perdre. Teniu de temps fins diumenge, no badeu !!!

Jo em quedo amb la seva última frase: “Perquè hi haurà un dia que no podrem més i llavors ho podrem tot” (Vicent Andrés Estellés)

“Ahí dejo eso…”

← Volver a Autorretrato de un joven capitalista español

¡Enlace copiado!