El Pekín Exprés dels treballadors per compte propi.

Autónomos, el musical

Autónomos, el musical
26/03/2020

Clarament «Autónomos, el musical!» no és un espectacle que et deixa indiferent i si a més a més ets autònom, igual fins i tot aprens o desaprens alguna cosa.

Amb un fil argumental que exemplifica una problemàtica recurrent i actual ens endinsem en un món de traves i complicacions que mostra les aventures catàrtiques que han de fer els autònoms per sobreviure.
El Pekín Exprés dels treballadors per compte propi.

Fins i tot, els protagonistes s’atreveixen a aprofundir també en les relacions personals (amb un joc interpretatiu brutal de la mà de l’Andreu Rami) que es poden veure afectades per totes aquestes demandes socials que ens obliguen sovint a comprometre’ns amb els altres.
L’Alex Martínez aconsegueix al minut 1 que el públic entri amb ell al viatge complicadíssim que li espera ara que ha decidit ser autònom. Ens enganxa el seu positivisme i estem amb ell fins i tot a les davallades.
Una mica com la vida real, la lluita contra tot allò irremeiable.

L’Alex i L’Andreu ho entreguen tot a l’escenari sota la mirada constant de Joan Berenguer, que en silenci des del piano els hi marca els temps i troba els espais per interactuar molt elegantment durant l’espectacle.

← Volver a Autónomos, el musical

¡Enlace copiado!