Molta mordacitat i un punt de cinisme en aquest musical

Apologia i escarni de l’estupidesa humana

Apologia i escarni de l’estupidesa humana
28/12/2021

 

Tornem al Teatre Eòlia que tan bons moments que he passat aquest 2021. Aquest cio per anar a veure el musical Apologia i escarni de l’estupidesa humana una obra de l’absurd que m’ha fet passar una molt bona estona.

Tant les lletres de les cançons com la història és una poca-soltada, però que no grinyola en cap moment. Fa que el públic rigui sense cap mena de problema. Es tracta d’una obra plena d’esquetxos d’humor molt propera al teatre de l’absurd i de la pròpia condició humana. La música, en aquest cas, juga un paper fonamental com a element irònic i amb cantarelles que se’t queden en algunes cançons.

He de dir que el títol de l’obra no crida molt l’atenció, però en realitat val molt la pena. Tant els actors (grans Marc Pujol i Clara Moraleda) com els músics que l’acompanyen tenen una gran complicitat. Fins i tot, hi ha moments que els músics deixen els seus instruments i fan un petit paper.

Amb un inici on no saps cap a on anirà a parar tot, sembla que al cap de pocs minuts agafa empenta i comença la comèdia de debo. Hi ha moments molt grans, com el del talp que forma part del trauma infantil (heu de descobrir el protagonisme del talp en aquesta història).

Cal felicitar a Marc Timón pel bon moment que m’ha fet passar.

Aquesta obra la tenim al teatre únicament 5 dies, espero que pugui programar-se de nou i que molta gent pugui gaudir-ne de valent i passar una bona estona.

Podeu llegir la resta de la meva opinió al següent enllaç 

← Volver a Apologia i escarni de l’estupidesa humana

¡Enlace copiado!