Totes les relacions tenen el seu angle mort

Angle Mort

Angle Mort
30/01/2021

Iniciar una startup pot semblar d’allò més fàcil. La il·lusió està present, creus en el projecte, l’equip està motivat i un llarg etcètera que tapen els mal de caps inicials. Però què passa si en comptes d’iniciar-la l’has de començar a apagar? Aquest és el problema que ha d’afrontar l’Andreu, el director d’una startup que pateix els efectes de la crisi i que ha de decidir de quin sou prescindeix. Una carrera d’obstacles per un director que no té prou força de voluntat.

Una comèdia amb personatges de tots els tipus: hi ha líders, hi ha qui dubta, hi ha qui no sap gestionar la tensió en moments crítics i hi ha qui no sap entendre els moments seriosos. Tots ells tenen els seus arguments per no ser acomiadats i sedueixen el públic que poc a poc empatitza amb ells i les seves conviccions. Un ring partit en dos, on la tensió entre els quatre protagonistes serà evident des del primer moment però que de manera natural i progressiva se n’anirà esvaint per desencallar la trama de l’obra. L’abús de poder, el xantatge emocional i el moving són algunes de les eines que utilitzen els protagonistes per defensar els seus interessos.

Un gran joc actoral i una magnífica demostració de talent construït a base d’una capacitat d’escolta aliena enorme. Tot sumat a un acurat espectacle de llums i sons que creen la dimensió necessària per creure’s ser un treballador més de l’empresa. La necessitat humana de voler comprendre i captar tots els secrets de l’obra fa que hagis de descentrar-te en diversos actes i focalitzis la mirada i l’atenció en els moments parlats, deixant de banda els silencis i les gesticulacions. Els quatres actors gaudeixen i fan gaudir una trama patidora però carregada d’un riure contagiós.

 

← Volver a Angle Mort

¡Enlace copiado!