Una proposta sobre el desamor i les emocions

Amorodioamor

Amorodioamor
29/03/2017

Una producció dins del VII Cicle de Companyies en Xarxa al Teatre Tantarantana. Aquest cicle apropa les propostes de companyies del circuit teatral independent de l’estat. Enguany nou companyies ofereixen una mostra de les diferents tendències i maneres d’entendre l’experimentació en les arts escèniques. AMORODIOAMOR és una obra que utilitza el llenguatge teatral, la dansa i les arts visuals i un envolvent espai sonor, per explicar com es pot arribar a odiar a qui més s’ha estimat.

Entrem a la sala i tot just ocupar les nostres localitats, Greta (Maria Miguel) amb un barnús i sabatilles s’adreça al Miquel i l’abraça tot dient, «gracias por venir, estoy muy mal, me acompañas? » …. i el fa pujar a l’escenari. Un moment després fa el mateix amb mi i ja ens veus asseguts a banda i banda dins l’escenari. Ens acompanyaran tres persones més. Per nosaltres, la quarta paret s’ha trencat abans de començar i restem a l’escenari durant tota la representació.

Una història d’amor entre dues persones i dues ciutats (Madrid i Brcelona), que té lloc davant dels nostres ulls, en un escenari on la Maria és capaç, només amb el gest i la paraula, de convertir en un tren, la casa dels seus pares (a nosaltres ens assigna els rols de pare i mare), una habitació d’hotel, una discoteca, un bar de copes o casa seva …. on no deixa de sonar el telèfon, trucades que es graven en el contestador i ella escolta sense contestar-ne cap.

La mateixa actriu és l’autora d’aquest text potent que ens atrapa des del moment zero. Una direcció excel·lent de Coralia Ríos i una posada en escena que s’ajuda d’audiovisuals, de la mà de Iván Arroyo.

Una proposta sobre l’amor, el desamor i les emocions, sobre la por a la soledat i a tornar-se a enamorar, sobre la renúncia a les il·lusions, sobre les càrregues familiars, sobre el pes dels records. I un missatge clar, sempre es pot tornar a començar.

L’únic inconvenient és que només està dos dies a l’escenari del Tantarantana. Tant de bo torni a Barcelona, perquè realment paga la pena.

Si desitgeu llegir la valoració sencera, només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Amorodioamor

¡Enlace copiado!