Teatre dins del teatre

Amor & Shakespeare

Amor & Shakespeare
21/07/2015

Era una de les primeres propostes del Festival Grec que vaig comprar; per l’espai màgic del Teatre Grec, per tractar-se d’un Shakespeare, que em fascina i pel magnífic repartiment. La veritat es que no em vaig equivocar.

Guillem-Jordi Graells en la dramatúrgia, Josep M.Mestres en la direcció i Joan Sellent en la traducció dels textos, han fet un muntatge original i divertit.

Tot ha estat increïble, l’escenografia i posada en escena  meravelloses, l’espai ja té aquell encant especial però amb la recreació d’un jardí que us haig de dir… fantàstic, el vestuari és espectacular i original , les interpretacions extraordinàries, la música, la il·luminació , … en definitiva, tot ha estat genial !!!

Tres tastets de les obres “Els dos cavallers de Verona”, “Molt soroll per no res” i “Treballs d’amor perduts”, sentiments amorosos i conflictes sentimentals, passió, desitj, desaire, indiferència… meravellós !!!. Totes aquestes obres es creuen entre elles, els actors ens interpreten a més d’un personatge, és divertit i esbojarrat, tornem a veure teatre dins del teatre.

Les interpretacions han estat totes excel.lents, brillants, però per buscar-li els tres peus al gat m’agradaria puntualitzar la meva opinió. Les dues actrius que més m’han sorprès han estat la  Sílvia Bel i la Rosa Renom, que he flipat amb elles. En Jordi Boixaderas  sens cap dubte ha tornat a destacar i demostrar el gran actor que és. L’Àlex Casanovas i en Joel Joan fan una interpretació extraordinària, però… segueixen en el seu rol de sempre, les mateixes cares, la mateixa dicció i tarannà a l’hora d’interpretar, i a mi personalment això ja no em convenç. La Laura Aubert ha estat sensacional com sempre; a part de la quantitat de papers i canvis de personatge que ha fet, no ens deixa de sorprendre la magnífica actriu que és, però…  m’agradaria veure-la fent un paper seriós !!!.La resta d’actors Ariadna Gil, Mercè Pons i Roger Casamajor, han estat espectaculars.

En fi, que m’agradat molt, molt i molt.

← Volver a Amor & Shakespeare

¡Enlace copiado!