“Existeixen els coneguts, els companys , els amics I els amics íntims”

Amics íntims

Amics íntims
09/03/2017

Diumenge vaig anar al Teatre Gaudí a veure una comèdia d’Ever Blanchet.

 

Sota la direcció d’Òscar Molina quatre actors de l’escena catalana. Pep Ferrer, Maria Clausó, Rosa Cadafalch i Ferran Lahoz  interpreten a les dues parelles protagonistes de “Amics íntims”

 

La Clara, el Crístian, l’Eulàlia  i l’Òscar  tenen una relació d’amistat des de fa molts anys. Ho comparteixen  tot, penes, alegries, preocupacions, secrets,…són amics íntims.

La seva relació és tan forta, que comparteixen totes les seves inquietuds, fins hi tot les més íntimes. Parlen de tot, dels fills, de la feina, de sexe,… Estan segurs que entre ells no hi ha secrets, que ho saben tot l’un dels altres. Un dia se n’adonen que no és així. Fins hi tot descobriran que entre la mateixa parella també s’amaguen coses.

 

En clau de comèdia, Ever Blanchet ens parla sobre l’amistat, dels conflictes generacionals, de la vida, del pas del temps, del futur i de la importància del sexe en les relacions de parella.

 

Si voleu desconnectar, no pensar en rés i divertir-vos, “Amics íntims” és una bona opció. Estic segura que en més d’una escena us sentireu identificats amb algun dels seus protagonistes.

 

Es nota el bon rotllo i la complicitat que hi ha entre els actors, s’ho passen bé , i això el públic ho notem.

 

Penso que “Amics íntims” és una bona opció per anar amb colla, i si són els vostres amics més íntims…millor!!!

 

← Volver a Amics íntims

¡Enlace copiado!