Reconstruint el passat

A(L)buelo

A(L)buelo
19/11/2023 - Sala Fènix

Programada la temporada passada a la Sala Fènix durant l’edició del cicle Memòria històrica que la sala fa des de fa cinc anys, A(L)buelo és una obra unipersonal basada en fets reals.
Una història que ens parla de la infància, de la identitat, de la immigració i de les mil maneres que existeixen de transitar el dolor.

Amb l’assessorament actoral de l’actriu Alejandra Jiménez Cascón, la composició musical de banda sonora original de Vicky Blum i la banda sonora original d’Esther González i les lletres, dramatúrgia i interpretació de Triana Doce, A(L)buelo és un dels imprescindibles de l’escena que parla sobre la memòria històrica del nostre país.

Triana Doce fa una interpretació meravellosa, intensa, plena de matisos i emocions. A través d’ella coneixerem les seves arrels i viatjarem a diferents èpoques, llocs i indrets.

A escena veurem a l’avi, un personatge que encarna la memòria de les vivències de tots els avis.

És una peça que, en cada gest, cada paraula, barreja comèdia, drama, tendresa i humanitat. Tota l’emoció que transmet és real. Amb una banda sonora meravellosa, presidida per l’emotiva cançó El emigrante.
Cartes, fotografies, records, tres anys d’investigació i escriptura per crear aquesta història.

A(L)buelo és un homenatge a totes aquelles persones que van haver de migrar buscant un futur millor, un món d’històries i anècdotes que ens ajuden a descobrir el perquè de com som.

Vista a la Casa Elizalde.

← Volver a A(L)buelo

¡Enlace copiado!