Valors i lliçons a ritme de pop, rock i hip-hop!

Aladdín #thePopMusical

Aladdín #thePopMusical
08/04/2019

La Roda Produccions ens ofereix un espectacle renovat basat en la famosa història del jove àrab Aladdin que somnia en casar-se amb la princesa Jazmine. Aquesta vegada ens l’expliquen des d’una vessant més contemporània, amb l’acció marcada en un grup de pop situat al cor d’aquest estil musical, els Estats Units.

La història ens proposa un seguit de situacions en la que els seus protagonistes hauran de demostrar els valors que transmeten i la importància de prendre les decisions personals correctes. El fet que sigui un musical fa l’espectacle més amè i a la vegada ajuda a captar l’atenció dels assistents que queden absorts de la qualitat interpretativa i vocal de l’elenc. L’energia que transmeten els actors és d’un gran nivell i la capacitat de ser totterreny d’alguns intèrprets de la companyia tanquen un cercle perfecte amb l’ajuda del gran desplegament de llums. D’aquesta manera, el missatge final arriba clarament als més petits asseguts al pati de butaques.

Una aposta segura per mantenir els més joves (o no tan joves) de la casa actius i desperts ara que s’acosta Setmana Santa i l’agenda s’ha d’omplir de bons plans. No us podeu perdre aquesta fantàstica història plena de bon humor i lliçons que posen sobre l’escenari del Teatre Onyric Condal les diferències d’aconseguir els teus objectius a través del teu propi esforç o per la via ràpida, amb contactes i trampolins televisius, amb la consegüent pèrdua d’identitat.

 

 

← Volver a Aladdín #thePopMusical

¡Enlace copiado!