Una bombeta que fa pampallugues

53 diumenges

53 diumenges
22/03/2021

Després del seu exitós debut teatral amb “Els veïns de dalt”, el director de cinema i guionista Cesc Gay torna a encertar-la amb “53 diumenges”, una comèdia irònica, divertida, fins hi tot un pel gamberra, que ens parla sobre les relacions familiars.

Centrant-se en la relació entre tres germans, Cesc Gay ens fa reflexionar sobre lo ridícules que poden arribar a ser algunes situacions, ja sigui per falta de confiança, sinceritat o comunicació.

Crec que estareu d’acord amb mi quan dic que en tota relació la confiança és primordial. Parlar les coses és molt important per tal d’evitar malentesos. Amb aquesta comèdia en Cesc Gay ens mostra lo estúpids que podem arribar a ser els essers humans quan discutim o ens barallem per coses insignificants.

L’obra és dinàmica, d’aquelles en que el temps passa sense ni adonar-te.

Els protagonistes són tres germans i la dona d’un d’ells (la cunyada).Per interpretar aquests papers, el director ha comptar amb quatre grans actors Pere Arquillué i Àgata Roca, que repeteixen com a parella, Marta Marco i Lluís Villanueva. Tots quatre actors tenen moments memorables, anginosos i divertits. Pere Arquillué ens regala moments de pura ironia al més estil Joan Capri.

“53 diumenges” és una obra escrita i dirigida amb humor, interpretada amb humor. Un humor intel·ligent. Una obra d’aquelles que et fan reflexionar, i qüestionar sobre l’absurditat i la pèrdua de temps en les discussions.

“53 diumenges” és tot un encert!!!

← Volver a 53 diumenges

¡Enlace copiado!