Divertida crítica de la nostra societat, malgrat la seva escassa profunditat

17 Simpàtiques maneres d'acabar amb el Capitalisme

17 Simpàtiques maneres d’acabar amb el Capitalisme
04/05/2016

Suposo que ens estem fent grans i no podem connectar massa amb un determinat tipus d’humor que malgrat que ens intenta dir coses, no les acabem de rebre. O potser és que s’ha tractat d’un batibull d’idees que poden ser molt potents però que malauradament es queden en idea sense aprofundiment. Això és el que ens va passar amb aquesta proposta de la Companyia Casa Real dins del cicle del CICLÓ en el Teatre Tantarantana.

Creiem que com a proposta és bona, creiem que el tema pot donar per moltes i moltes peces teatrals, debats i fins i tot discussions, però és potser aquesta superficialitat en el tractament de les idees que s’apunten, i al nostre gust, l’excessiu ús dels vídeos de personalitats conegudes tot parodiant un manual d’autoajuda, que ha fet que no la valorem millor.

Una obra jove, interpretada per gent jove i amb sentit crític, però a la que li ha mancat una mica més de text per reforçar el que s’estava dient i recolzar així l’extraordinària feina de les 4 actrius. Molt encertat l’esbojarrat final, que trenca amb la quarta paret de l’escenari, que en bona mesura ha pal·liat una mica el que hem trobat a faltar al llarg de la representació.

Si us be de gust llegir la nostra valoració sencera, cliqueu AQUÍ

← Volver a 17 Simpàtiques maneres d'acabar amb el Capitalisme

¡Enlace copiado!