Todo lo que necesitas para ir al teatro

Finalizada: Terrorisme casolà a "Solfatara": guanya 5 entrades dobles!

Apropa’t al petit Círcol Maldà a descobrir «Solfatara», un premiadíssim espectacle que succeeix al voltant d’una taula.

TEATRE_BARCELONA_Solfatara_0

Solfatara es una creació dels propis intèrprets inspirada en els llibres Fragmentos de un discurso amoroso de Roland Barthes i Anatomía del miedo de José Antonio de Marina.

Tot gira al voltant d’una taula i els seus usos més comuns: un esmorzar, un dinar i un sopar. En aquest espai, el Miquel i la Mònica lluitaran per normalitzar una situació que els acaba d’esclatar a les mans: ja no tenen res més a dir-se. Però no estan sols. Un tercer element els empeny a reaccionar. Un petit terrorista casolà és qui dóna veu als pensaments més amagats que poden tenir, qui diu alt i clar el que veritablement passa, qui posa en marxa l’erupció imminent d’un volcà.

SOLFATARA from ATRESBANDES on Vimeo.

EL CONCURS: cinc entrades dobles

Sortegem 3 entrades dobles per la funció del dimecres 2 d’abril a les 20:30 al Círcol Maldà. Si vols guanyar un parell d’entrades, només has de respondre la següent pregunta en aquest mateix espai:

  • QUÈ BEUEN ELS PROTAGONISTES DE SOLFATARA? (Trobaràs la resposta mirant atentament la foto i vídeo d’aquest mateix article)

Pots participar fins al dilluns dia 31 de març a les 23:00h. Els guanyadors s’escolliran aleatòreament entre tots els participants mitjançant la plataforma Random.org. Donarem el nom dels guanyadors al llarg de dimarts 1 en aquest mateix espai. Els guanyadors seran notificats per mail.

Guanyadors (actualitzat!)

  1. SANDRA ABREU GONZALEZ
  2. Eva Alloza @EvaAlloza
  3. Marc Planas Lisbona
  4. merce halcon
  5. Cristina Reguera Sánchez

Si no has tingut sort, pots comprar aquí la teva entrada, llegir recomanacions o consultar més informació:

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.