Todo lo que necesitas para ir al teatro

Finalizada: Guanya entrades per "DA CAMERA, Festival d’òpera de petit format"

Et regalem dues entrades dobles per a que t’apropis al món de l’òpera de cambra al Teatre Akadèmia!

TEATRE_BARCELONA-da_camera-akademiaDA CAMERA, Festival d’òpera de petit format i joves veus, al Teatre de l’Akadèmia, és un projecte que pretén obrir una finestra a l’òpera de cambra o de petit format. Un espai creatiu en el que produir òperes, espectacles músico-teatrals, recitals, tallers i cursos de professionalització i perfeccionament impartits per professionals d’àmplia experiència en el sector operístic, musical i teatral.

Cada vegada és més gran el nombre de cantants d’alt nivell sorgits dels nostres conservatoris i escoles de música. Paradoxalment, el suport de les institucions públiques i els llocs on poder desenvolupar la seva professió son cada vegada més limitats.

DA CAMERA, amb la col·laboració del Teatre Akadèmia de Barcelona, vol ser un espai on mostrar el talent dels joves cantants del país i, alhora, oferir als espectadors òperes de petit format – tant del repertori tradicional com contemporànies – poc o gens representades als nostres escenaris.

El dia 4 i 5 d’abril es representa Trouble in Tahití de Leonard Bernstein. En aquesta peça trobem un Bernstein personal i irònic, que combina música popular i melodrama, mostrant el seu desencant i el de tota una generació sobre la dificultat de les relacions de parella. A la primera part Paula Nogueira interpreta obres de Bernstein i Barber.

EL CONCURS, DUES ENTRADES DOBLES

Has vist mai alguna òpera? Quina t’ha agradat? No n’has vista cap i vols probar sort guanyant les del Teatre Akadèmia? Explica’ns-ho! Sortegem dues entrades dobles entre tots aquells qui comenteu i compartiu la imatge que hem penjat al nostre Facebook! No oblidis de dir-nos quin dia vols veure «Trouble in Tahití»:

  • 1 entrada doble (2 entrades) pel divendres dia 4 a les 20:30
  • 1 entrada doble (2 entrades) pel dissabte dia 5 a les 20:30

Tens fins al dijous 3 d’abril a les 15h! Els guanyadors s’escolliran aleatòreament mitjançant la plataforma Random.Org, i els guanyadors seran notificats per mail al llarg de dijous 3/4.

Si no confies en la teva sort pots reservar les teves entrades aquí:

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.