Todo lo que necesitas para ir al teatro

The Story of the Story

The Story of the Story  es ‘puro Jetse Batelaan‘, un mundo mágico que se puede encender de deseos y de expectativas repentinas en cualquier momento. Un espectáculo de adultos recomendado para jóvenes a partir de 8 años, para los que no han sido elegidos para el equipo de fútbol de la escuela – y para los que sí!

La companyia neerlandesa Theater Artemis, dirigida per Jetse Batelaan, treballa intuint com pensa l’espectador. Confronta públics de totes les edats amb espectacles de contingut associatiu. Ha estat convidada als escenaris de l’Oerol, el Het Theaterfestival, el Theaterfestival Boulevard, el New Island Festival de Nova York, el Parc de la Villette de París i la Wiener Festwochen.

Cada mes enviamos un correo con las novedades, recomendaciones, promociones, concursos y noticias sólo de teatro familiar. ¿Quieres recibirlo?

Newsletter*
Privacidad*

Valoración espectadores
  • Josep Oliva Sasé

    Avui he estat al Lliure per veure aquest espectacle de la companyia neerlandesa Theater Artemis que dirigeix ​​Jetse Batelaan i tant de bo no ho hagués fet. No he connectat ni un sol minut dels 100 interminables que dura la proposta. Sis actors si se’ls pot dir així, perquè ni actuen ni diuen una sola paraula asseguts a terra manipulant cubs, plàstics, roba i altres despulles i arriba al final i encara no he pogut esbrinar que ens volien transmetre. Els que si parlen i millor estarien callats són tres grans figures de cartró de Beyonce, Trump i Cristiano que mantenen uns diàlegs absurds, inconnexos i banals que no aporten absolutament res. Vaig decidir anar-hi perquè fa uns dies vaig llegir que era un espectacle inclassificable, avantguardista, sorprenent i excitant, doncs bé de tot això res, és avorridíssim, lent, repetitiu i soporífer. Esperant per si millorava he aguantat fins al final i he sortit molt emprenyat amb mi mateix per no haver marxat com han fet altres i no m’agrada haver de dir això, però la sensació que he rebut és que m’estaven prenent el pèl . El pitjor que he vist en anys, per oblidar.

    23/10/2019