Sunset Park

Sunset Park

Sunset Park habla de un grupo de jóvenes que luchan día a día para sobrevivir y avanzar ante un sistema que no se lo pone nada fácil. Todos cerca de la treintena, todos pobres, con talento e inteligencia, pero ahogados por la situación. Una adaptación de la obra de Paul Auster dirigida por Iván Padilla.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Laia Ferrer Sellés
  Laia Ferrer Sellés

  És inevitable pels de la generació que rondem els 30 sentir-nos identificats amb el que explica la novel·la d’Auster. El magnífic material de base ja és un punt a favor previ per a Sunset Park però tot i que l’adaptació i posada en escena són molt, MOLT, encertades el treball actoral trenca una mica el fil que connecta l’obra amb l’espectador. La fredor d’alguns dels actors és, doncs, l’únic punt negatiu de la funció, força recomanable en general.

  01/10/2014
 • Sergio Olive Montero

  A mi també m’agradat força. Trobo que el tema és molt actual, està bien ambientada i els actors fan una bona feina.

  07/09/2014
 • Josep Aguilera

  Desconec l’obra de Paul Auster però la posada en escena d’aquest grup de teatre ha estat prou creïble. El teatre crea una ambient d’apropament ideal per aquesta adaptació. Els actors escenifiquen molt bé l’obra i crec que queda ben clar quan es queden pensant, quan viuen el moment i quan estan en ‘pausa’. El decorat, la música i il·luminació molt correcte. Crec que és una adaptació molt encertada. I un final que sorprèn. Per la meva part, recomanable per una tarda de teatre.

  07/09/2014
 • Josep OS

  Tema actual basat en la novel·la de P. Auster al que crec que Ivan Padilla en aquesta ocasió no li ha tret tot el seu suc. Bé la posada en escena i genial el teclista. Els actors, tots en general, els falta rodatge.

  07/09/2014
Artículos relacionados

Una entrada teatral al nuevo curso

1 septiembre 2014

Se abre el telón… y aparece septiembre! Vuelve el trabajo, los anuncios de la vuelta al cole y los días cada vez más cortos. No nos ayudará suspirar ante un […]