Qui ets?

Qui ets?

Primero fue un libro. Después, las lecturas en voz alta del libro. Y, finalmente, el relato teatralizado. Qui ets? es un espectáculo escrito por Màrius Serra y dirigido por Joan Arqué.

La historia de el Llullu, el hijo del escritor Màrius Serra, nacido con parálisis cerebral. Un canto a la vida y a la comprensión de nosotros mismos desde los retos que nos imponen los otros.

Sinopsis

El Llullu, nacido con parálisis cerebral, tiene que ir en silla de ruedas y nunca podrá caminar. En un camping del Empordà donde pasan unos días en familia, su padre se queda embobado viendo como corre el primo de Llullu y tiene un sueño: algún día verá correr su hijo. Acompañado de la madre y la hermana, pasearán Llullu por todo el mundo, de Italia en Hawai, atrayendo las miradas de personas muy diferentes. Hasta que un día, el sueño se hará realidad.

Vídeo
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Basada en el llibre Quiet (Empúries Editorial) en què Serra explica l’experiència de tenir un fill «quiet» (en referència a aquells que mai no podran córrer), és, sobretot, un cant a la vida, que pretén alhora, fer riure i emocionar. L’obra reconstrueix el trajecte vital que suposa la convivència amb un nen amb aquests problemes. Però Qui ets? no es planteja com un drama, sinó com un espectacle ple de llum. Una lliçó de humanitat. Ah i que no m’oblidi de fer menció: unes interpretacions magnífiques, realment fora de sèrie. I per últim, si no us heu llegit el llibre, feu-ho, és realment extraordinari. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/10/11/qui-ets/

  11/10/2019
 • Josep Ballester
  Josep Ballester

  La veritat és que no m’esperava que m’agradés tant. Una sorpresa emocionant i molt ben explicada. Un 10 pels actors.

  25/09/2019
 • elvira franch

  Una adaptació del llibre del mateix autor, (Quiet) que una vegada més fa el joc amb les paraules (quiets o qui ets) i que ens parla del seu fill Llullu. Un nen que va néixer amb paràlisi cerebral. Màrius va voler continuar els costums de la seva família comptant sempre amb aquell fill. Viatjar, anar de restaurants, combinant les anades a l’hospital i buscant, sempre, la part positiva en cada situació. Va voler veure, d’alguna manera, fer «caminar» el seu fill, i amb enginy i molta inventiva ho va aconseguir.
  Per poder portar al teatre aquest relat l’autor va comptar amb la col·laboració del director Joan Arqué, conegut actor i pallasso, que ha sabut donar a l’espectacle tota la intensitat del relat amb tendresa i molt bon humor.
  Una història carregada d’humanitat on fa pensar com enfront d’una situació adversa que pot trasbalsar la vida, un pot canviar el punt de vista i enfrontar la realitat amb normalitat i amb molta estimació. No es pretén donar una lliçó de vida però sí que en acabar l’obra un surt amb esperança, mig rient i mig plorant. Encarant el què és la vida: una de freda i una de calenta.
  Judit Farrés, que personalment no la vista mai actuar; Roger Julià, actor/pallasso de Rhum i Cia; i Òscar Muñoz, actor que sempre està encertat amb tot el que fa; són els tres intèrprets que tant poden ser el mateix Màrius Serra o els narradors de la història; que canten i toquen varietat d’instruments i aconsegueixen fer-nos riure i a la vegada entendrir-nos i que personalment em van fer saltar les llàgrimes.
  Emotiu el començament quan llegeixen la redacció escrita per la germana de Llullu.
  Una proposta d’un tema tractat amb intel·ligència i molt de talent que espero que la tornin a programar pròximament.

  16/02/2019
Artículos relacionados
El Teatre Lliure estrena 'Qui ets?' de Màrius Serra

El Teatre Lliure estrena 'Qui ets?' de Màrius Serra

25 enero 2019

El escritor Màrius Serra se ha puesto el sombrero de dramaturgo para hacer realidad uno de sus sueños: convertir su novela Quiet en una obra de teatro. No en un drama, sino en […]