Todo lo que necesitas para ir al teatro

Queen. El millor tribut

Queen. El millor tribut

El cantante MOMO protagoniza Queen. El mejor tributo, un espectáculo concierto con las mejores canciones de la banda, en el 40º aniversario de su primer álbum.

Sinopsis

MOMO tiene una descarada calidad, no conoce el miedo y canta como el diablo. A Freddie le hubiera encantado”. Así definía Brian May a MOMO el protagonista de este concierte que versiona las mejores canciones de QUEEN. Un homenaje que nace desde el corazón de este increíble artista a una de las bandas de rock más representativas del siglo XX.

Este año, coincidiendo con el 40º aniversario de su álbum “JAZZ” y su emblemático DON’T STOP ME NOW, MOMO y su banda ejecutarán con la maestría de siempre, un repertorio con las canciones más conocidas de la emblemática banda británica, teniendo una especial consideración con los temas de este mítico LP.

El grupo ha sido la única banda de habla hispana elegida para tocar en la XXIV Convención de Fans de Queen en Inglaterra. Su impresionante voz hará vibrar a los asistentes de los conciertos.

Vídeo
Fotos

Valoración espectadores
  • Josep Oliva Sasé

    Avui he anat al Teatre Condal- Onyric al concert tribut de Queen que lidera Momo Cortés i la seva banda de quatre músics (baix, guitarra, bateria i teclat) i dos cantants del cor però que també canten alguna peça en solitari. Anava amb cert recel perquè quan ets entusiasta d’un grup com és el meu cas, la teva mirada crítica s’aguditza i especialment dels grups que homenatgen els Beatles que en més d’una ocasió a meitat del concert he abandonat. Però avui us puc assegurar que no ha estat el cas, perquè el que avui he viscut i sentit no tinc paraules per expressar-ho. El concert ha començat amb cançons del seu àlbum Jazz editat l’any 1978, algunes d’elles poc escoltades i que inclouen el tema «Mustapha» fet de paraules inventades imitant la fonètica persa, a més del seu famós «Don’t Stop Me Now» per seguir amb tots els temes més escoltats i famosos de Queen. Després de veure el que he vist, no m’estranya que Brian May digués «Momo té una qualitat descarada, no coneix la por i canta com el diable. A Freddie li hagues encantat», perquè així és. I el més destacable és que no imita, sinó que té el seu propi estil que com una cosa màgica et transporta a Freddie. He vibrat, m’he emocionat amb més d’una cançó, i he viscut la festa pràcticament de peu els 140 minuts que ha durat el concert. Momo a més ens guardava una sorpresa ja que la seva germana Eva María Cortes, que actualment està representant La Família Addams, ha pujat a l’escenari per cantar una cançó en solitari i una altra al seu costat i per cert el dia 11 fa un concert al Club Onyric . Si us agrada Queen avui dimarts 29 teniu la darrera oportunitat de gaudir d’aquest espectacle d’una qualitat immensa.

    29/01/2019