Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 12,00€

Comprar Entradas

Perduts

Perduts

El Aquitània Teatre abre temporada con el nuevo texto de Ramon Madaula, Perduts, una comedia basada en hechos reales sobre la amistad entre dos padres de familia y compañeros de trabajo.

Sinopsis

Joan y Lluís, compañeros de trabajo y amigos, cada día comen en el mismo restaurante de menús. Ambos están bien casados, pero sus vidas comienzan a caer en una peligrosa inercia. Un día inician una conversación sin retorno. Lo que empieza como un juego inocente, se convierte en un lío de dimensiones inimaginables y acaban perdiéndose.
¿Qué haces cuando te enamoras de la mujer de tu mejor amigo?

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)


Valoración espectadores

 • 12345

  Maite Toledano Bonilla

  fuimos ayer a verla obra. comedia divertida pero con fondo para hacerte reflexionar. dos pedazos de artistas que te enganchan en la trama desde el minuto 1.

  21/09/2018

 • 12345

  Conxita Banach

  una obra bonissima!!! ens va sorprendre gratament. Varem riure molt !! la recomano al 100%

  17/09/2018

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir vaig poder gaudir i molt a L´ Aquitània Teatre d’aquesta obra magníficament escrita i alhora dirigida per Ramon Madaula. Ens parla de la crisi dels quaranta i la recerca de noves emocions i ho fa amb dos companys de treball que cada dia mengen al mateix restaurant i entaulen una gran amistat, i que després de les seves converses diàries creuen que les seves dones també s´haurien de conèixer i quan això passa, entren en un joc perillós que els porta a explorar els límits de l’amistat i l’amor. I fins aquí puc comentar, el que ve descobriu anant a veure-ho. Un text molt estil Madaura, per a mi dels millors que ha escrit, que t’atrapa des del minut un. Veig difícil trobar dos actors que puguin superar el sublim treball que fan Xavier Bertran i Jordi Coromina i és que és tanta la credibilitat que donen als seus personatges que acabes veient les seves dones que per descomptat en cap moment surten a escena. Una obra que té moments molt però molt divertits que us aconsello no us perdeu, i que de ben segur serà un dels èxits d’aquesta temporada. Estarà en cartell fins al 14 d’octubre i feu-me cas i aneu a veure-la

  16/09/2018

Artículos relacionados