Todo lo que necesitas para ir al teatro

Peggy Pickit veu la cara de Déu

Peggy Pickit veu la cara de Déu

En Peggy Pickit veu la cara de Déu dos parejas de amigos, antiguos estudiantes de medicina, se reencuentran al cabo de unos años. El tiempo y la distancia han hecho su trabajo y han abierto un abismo entre los personajes. Cada pareja envidia la otra: unos envidian la felicidad conyugal del matrimonio de los primeros, los otros envidian los seis años de aventura africana de los segundos. Las dos parejas se encuentran en un momento crítico.

Una locura embriagadora, al acecho, secuestra los personajes y los aísla. Aislados, s’obsedeixen en su visión occidental del mundo.Peggy Pickit veu la cara de Déu es una reflexión lúdica, irónica y cáustica sobre la envidia y el sentimiento de culpabilidad del mundo occidental.

Fotos

Peggy Pickit veu la cara de DéuPeggy Pickit veu la cara de DéuPeggy Pickit veu la cara de Déu

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • JOSEP OLIVA SASÉ
    12345

    Avui he anat al Maldà a veure aquesta obra de l’alemany Roland Schimmelpfenning, i anava amb certa recança perquè El Drac d’Or que vaig veure farà uns tres anys no em va agradar gens, però aquesta vegada afortunadament no puc dir el mateix perquè m’ha semblat magnífica . Dirigida per Moisès Maicas ens parla de dues parelles, amics de quan estudiaven medicina i que es retroben desprès de sis anys. Els primers viuen de forma acomodada i l’altra parella va marxar a Àfrica per ajudar els més necessitats. El temps ha fet que les coses no fossin com abans i conforme va avançant l’obra surten a la llum les seves enveges, les seves diferències i moltes coses més. L’escriptura de Schimmelpfenning, s’allunya molt de les formes clàssiques i ho fa explorant noves formes de narració, amb diàlegs afinats, utilitzant constantment la repetició i trencant la quarta paret i dirigint-se a l’espectador per dir-li el que pensa i no diu. Una perfecta posada en escena i unes interpretacions dels quatre actors, molt acceptables. Aquesta obra segurament tindrà opinións molt dispars, però a mi m’ha agradat i molt i aconsello veure-la.

    17/02/2017