Paella a l'atur

Paella a l’atur es un espectáculo basado en hechos reales: el Francesc y Marta son pareja, él es actor en paro y ella profesora de secundaria. Deciden montar un negocio de paellas a domicilio y un equipo audiovisual los seguirá para hacer un documental. El espectáculo es la presentación de este documental con la presencia de los dos protagonistas, que además cocinarán una sartén por los asistentes.

SINOPSIS

Paella a l’atur es una comedia ácida que parte de una situación real: su negocio existe, se llama Paella, com a casa enlloc. Tienen facebook, puede buscar. Una historia que es la suya pero que puede ser la de cualquier otro en estos momentos. La historia de una crisis personal, de pareja, de país, de políticas, de paellas… Desorientados, intentarán sobrevivir a la situación que les ha tocado asumir y aún más, encontrar un sentido o al menos no ahogarse en el intento. La experiencia mezcla el audiovisual, el texto, el gesto, la música, la gastronomía… en una reunión de ingredientes que no se deja definir bajo una sola etiqueta. Tampoco nos preocupa. Ya hace tiempo que las líneas divisorias se han difuminado. No es teatro, ni cine, ni una comida. Pero encontrará esto y más.


Valoración espectadores
 • Evarist Boixereu

  Es una obra agradable i divertida, capaç de transmetre la realitat de les dificultats i les contradiccions de la persona i la societat en la que vivim. Com a les obres greges entres en sintonia amb la obra i el actors, amb un final sensacional que et deixa amb bon gust de boca, felicitats

  06/05/2015
 • Maria Casellas

  Còmic, àcid i saborós. Sobre els nous emprenedors, els projectes en parella i el futur incert i, sovint, aleatori de les nostres vides.
  Boníssima la paella que es cuina durant la funció! Hi tornaré!

  04/05/2015
 • Roser

  Un espectacle per llepar-se els dits tant pels ingredients que conté (bons actors en una barreja de teatre i documental amb tocs de surrealisme i grans dosis d’humor) com pels ingredients de la paella i la copeta de vi de la qual pots gaudir en acabar l’obra. Sense dubte una proposta original per un diumenge diferent. Molt recomanable!

  04/05/2015
 • Sofia Climent

  Tot un plaer no us ho perdeu!!! Impressionants actors i magnífica paella… Això sí que és un diumenge!!!

  04/05/2015
 • Artur Rodríguez Pérez

  Si t’agrada l’humor càustic de The Office, la Paranoia de Donnie Darko i el teatre íntim, no dubtis a anar-hi.
  I a sobre et fots una paella artesana, brutal!

  04/05/2015
 • Marc

  Una proposta súper interessant i diferent al que estem acostumats. Fals documental+teatre+paella, i tot pel mateix preu.
  Perfecte per un diumenge al migdia, fas unes «rises», dines i descobreixes una parella d’actors fantàstics.

  04/05/2015
 • Marta Aran

  És una experiència teatral molt diferent i altament recomanable. En clau d’humor t’expliquen les penúries d’aquesta parella quan volen fer una nova empresa de paelles.
  Combinen de manera molt divertida, audiovisual i teatre, tot mentre cuinen una paella en directe… I a més a més, quan surts et donen una copa de vi i un plat de paella.

  Fins i tot vam repetir! Sens dubte hi tornaria. Felicitats a tots per la feina!

  04/05/2015
 • Valentina Gil

  Un dinar de diumenge diferent, mescla de documental i teatre, una manera divertida de veure la dura realitat del món laboral amb una gran dosi d’humor.
  No us ho podeu perdre!!

  04/05/2015
 • Angels Cassú

  He sortit de La Vilella encantada! Teatre amb bons actors, un audiovisual divertidissim i un bon plat de paella al acabar l’espectacle! Paella a l’atur és una proposta que no deixa indiferent. Molt recomanable, de veritat!

  04/05/2015
Artículos relacionados
Contra el paro, paella?

Contra el paro, paella?

6 mayo 2015

En la Barceloneta se hacen muy buenas paellas, pero en el Poble Sec también. Los domingos al mediodía en La Vilella hacen teatro y paella vegetariana con toques de comedia […]