Todo lo que necesitas para ir al teatro

Mayumana: Rumba!

Mayumana es el grupo de percusión, ritmo y danza más importante del mundo! Vuelven a Barcelona con nuevo espectáculo, Rumba, con música de ESTOPA como banda sonora una historia desbordante!

SINOPSIS

Mayumana es el grupo de percusión, ritmo y danza más importante del mundo, cuyos espectáculos han sido aplaudidos por más de 8 millones de espectadores. En su nuevo espectáculo, Rumba !, ha elegido la música de ESTOPA como banda sonora e hilo narrativo para ofrecer un espectáculo desbordante, interpretado por un extraordinario elenco de artistas que cantan, bailan y tocan todos los instrumentos generando el milagro rítmico y visual que distingue a todos los espectáculos de Mayumana.

Rumba! es una coproducción de Mayumana y SOM Produce. SOMOS Produce es la productora líder de grandes espectáculos musicales como Priscilla, CABARET o BILLY ELLIOT.

Vídeo

Fotos

Mayumana: Rumba!Mayumana: Rumba!Mayumana: Rumba!Mayumana: Rumba!

Valoración espectadores

 • 12345

  Edu Alcaniz

  Espectacular. Musica, baile/coreografia, voces y sobre todo la energia que se transmite.

  27/02/2018

 • Cristian Esteve Martinez

  Brutal! Fa anys els vaig veure al Poliorama i aquest cop m’han sorprès més. Us agradi la música d’Estopa o no, us recomano plenament que els aneu a veure. Et passes tota l’estona ballant a la cadira i la traca final amb tothom d’empeus i aplaudint sense parar. Em van posar la pell de gallina en varies ocasions. La posada en escena és molt bona i no cal dir les hores d’assaig que han hagut de fer per poder aconseguir tal representació. Els tornaria a veure avui mateix!

  25/02/2018

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir al Atrium de Viladecans, vaig tenir la sort de poder assistir a la primera representació que es fa a tot l’estat d’aquest nou espectacle de Mayumana, dirigit per Boaz Berman i Geri Berman. Un musical amb la banda sonora de els èxits del meu grup preferit de parla castellana, Estopa. El fil conductor tracta de l’enfrontament de dues famílies d’un barri en un suburbi d’una ciutat, arrel del romanç d’una parella de cada bàndol. Desbordant, vibrant, dinàmic, pura màgia. Malumana supera amb escreix tot el que fins ara havien fet. Els seus deu components, canten, ballen, toquen instruments tant convencionals, com de percussió casolans de manera insuperable i es mouen amb una coordinació de moviments perfecta. Magnífiques les coreografies de Talia Bik. Espectacular l’escenografia d’Eduardo Moreno acompanyada d’una aconseguida il·luminació. Encertadíssim el vestuari molt acord amb el tema. Però cal parlar del més important d’un musical, la música. I aquí si que no tinc paraules per expressar el que vaig sentir, 14 temes d’Estopa, Como Camarón, Partiendo la pana, El run run, Malabares, Primavera…….. , pura adrenalina. Cal veure-ho si o si, us agradi o no Estopa, si us agrada més el gaudireu. Des d’avui i fins al dissabte el podeu veure i us asseguro que val la pena desplaçar-se a Viladecans, perquè després ho estrenen a Madrid on estarà dos mesos i no sè quan vindrà a Barcelona. En acabar, llarguíssims aplaudiments amb tot el teatre dempeus. Vaig sortir amb un xut de positivisme inenarrable.

  08/12/2016