Los vecinos de arriba

Los vecinos de arriba

Cesc Gay debuta como dramaturgo y director de teatro con esta comedia que ha triumfado en los escenarios de Madrid

Sinopsis

Una noche Ana y Julio invitan a cenar a sus vecinos Gloria y Brianpara enseñarles el piso y agradecerles la ayuda que les dieron cuando se instalaron en el edificio. A medida que pasa la noche, Ana y Julio van descubriendo las tendencias sexuales de sus vecinos, hecho que les lleva a replantearse su propia relación de pareja, que está llena de reproches e inmersa en una monotonía. El enfrentamiento con los vecinos y entre ellos dos, les llevará al límite y les hará tomar decisiones definitivas sobre su relación.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Bob Fenderrick

  Entretenidísima y divertidísima comedia con cuatro interpretaciones magníficas en la que destaca el carisma de Eva Hac.

  20/10/2018
 • Pau Rosell Simón
  Pau Rosell Simón

  «Només necessitem riure»

  Uns nous veïns s’instal·len al Teatre Condal, els voleu conèixer?
  Llegim el repartiment, encapçalat per Eva Hache, la reconeguda humorista del nostre país, que demostra en aquesta funció que també és actriu (sempre respectant els seus efectius principis còmics: les seves divertidíssimes expressions facials); Maria Lanau, que m’ha encantat al seu paper, l’ha sabut defendre amb excel·lència malgrat ser el de menys rellevància a l’obra, amb discretes intervencions; Josep Julien, interpreta un marit amb doble cara, un personatge molt curiós i imprescindible per aquest muntatge; i per acabar tenim a l’Andrew Tarbet, from Canadà to Barcelona, the sex-man ( el Mangueras!) ready to play his role in this fantastic comedy!

  Està clar que «Los vecinos de arriba» ha esdevingut merescudament l’obra mestre de Cesc Gay, un guió divertidíiiiiiisim que no deixa indiferent a ningú. Una comèdia que farà riure a tothom (menys al senyor que tenia darrere, que incomprensiblement va quedar adormit just a l’equador de l’espectacle).
  Tenia moltes ganes de veure aquest muntatge, ja que me’l vaig perdre quan el van fer a Barcelona, interpretat per l’Arquillué, tot i així, la versió importada des de Madrid és una bona aposta pel teatre!

  Parlem d’una «comèdia», molt natural, amb converses i acudits gens forçats (a agrair en una bona comèdia) que ens porta a un final previsible però efectiu.
  Vull destacar la fabulosa escenografia d’Alejandro Andújar, composta detall per detall, no et fa perdre als actors dins del mobiliari d’aquest pis.

  Avui en dia, només ens cal riure, desconnectar del món que ens envolta i acceptar aquest sopar amb uns veïns molt especials que us estaran esperant al Condal amb moltes ganes de fer-vos plorar (sempre del riure!).

  15/10/2017