L'habitació del nen

L'habitació del nen

Un hombre y una mujer se levantan ilusionados para celebrar el aniversario de su hijo. Desde el balcón del comedor contemplan el piso que tienen pensado comprar, justo el edificio delante de su casa. Pronto empezarán una nueva vida. El hijo se ha levantado nervioso, entre ilusionado y perplejo, incapaz de digerir los regalos y las atenciones que recibe. Pero un imprevisto sacudirá la vida de este matrimonio y nada ya volverá a ser igual. L’habitació del nen es una obra inquietante sobre las relaciones de pareja y el amor filial. Un drama que divide lectores y espectadores en dos bandos irreconciliables hasta el final.

Vídeo
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Raquel García Ferron

  Ens va agradar molt, no només per les actuacions, sino com et poses a la pell d’un i d’altre i et fiques a l’escena. Passa volant, realment va ser una obra diferent i amena, recomanable.

  15/11/2016
 • Francesca Reinés March

  La inquietud i l’angoixa t’acompanyen al llarg de tota l’obra. Bona interpretació per part dels actors i bona combinació del text amb els recursos audiovisuals. A nivell argumental és molt horitzontal, cosa que fa que per alguns moments l’obra es faci avorrida i caigui en la monotonia. Tot i això és una obra que no et deixarà indiferent.

  09/10/2016
 • Mireia grau camps

  Una obra angoixant que et fa pensar en el tot d’avui i el res de dema, dues actituds irreconciliables, sens dubte una obra que genera el debat més enllà de la sala, a la sortida si pares l’orella pots escoltar les diferents interpretacions que fa la gent d’un mateix fet. L’actuació dels actors brillant i convincent.

  06/10/2016
 • Marta Costa

  Les actuacions són realment bones però això és tot… És avorrida i no porta enlloc. Li falta argument, passats els primers 20 minuts de l’obra ja no ofereix res més. M’ha semblat molt repetitiva i personalment no m’ha dit res. I el recurs audiovisual tampoc m’ha fet el pes en cap moment.

  03/10/2016
 • Francesc Polonio

  Bonissimes interpretacions de la Savina i en Santi a L´habitació del nen al Almeria Teatre. Una historia culpidora que sembla una pelicula de terror. Molt recomenable

  Cesc

  03/10/2016
Artículos relacionados
Víctor Álvaro: «‘L’habitació del nen’ és el súmmum de l’obra de Benet i Jornet»

Víctor Álvaro: «‘L’habitació del nen’ és el súmmum de l’obra de Benet i Jornet»

19 septiembre 2016

L'habitació del nen No hay nuevas fechas confirmadas L'habitació del nen No hay nuevas fechas confirmadas […]