Lear. La caça de l’home

Lear. La caça de l’home

Esta es la triste historia de un hombre. Hasta la fecha, había sido una persona afable y había tenido una vida tranquila. Ahora, ya viejo, dejaría de trabajar y se dedicaría a no hacer nada en particular. Volvería por última vez con las manos en el bolsillo a casa, donde le esperarían sus hijos, sus pequeñas cosas y la casa para recogerlo. Pero volvería con la extraña convicción de tener que hacer todavía algo para que su vejez concluyera con dignidad. Este es, pues, el final de la triste historia misteriosa de un hombre que intentó abordar la divinidad, que quiso plegarse a su animalidad y que acabó compadeciéndose en su humanidad. Sólo el final de la triste historia de un hombre.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Hebert Parodi
    Hebert Parodi

    Fa de mal dir però no l’he entés. Ja no em vaig atrevir amb l’obra d’on aquest Lear és un fragment (les 7 hores de F.R.A.U.). I això no vol dir que m’hagi avorrit. D’entrada perquè veure l’Oriol Genís sempre és un plaer i pocs actors podrien encarar aquest text com ell. Gairebé despullat, absolutament immòbil, xiuxiueja, un diria que parla per a ell mateix, un text densíssim, difícil de seguir, que seria complicat d’entendre fins i tot llegit.
    I mig de la meva confusió, sense cap gest, cap ganyota, el veig plorar a estones, i aquestes llàgrimes discretes s’encomanen. Les paraules (en una obra que parla molt de la llengua) que diu i sent l’atravessen, els ulls contínuament humits, i la buidor i tristor dels seus ulls cecs i de la seva ànima, ara que s’acosta la fi dels seus dies, t’arriba del tot.

    25/06/2017