La rebel·lió

La rebel·lió

Inspirada en la conocida novela Animal Farm de George Orwell, La Cia Joven Teatro Regina emprende este nuevo proyecto teatral para jóvenes: La rebel·lió.

Sinopsis

La rebel·lió habla del inconformismo de un colectivo que encuentra injustas las normas instauradas hasta entonces: se sienten infravalorados y quieren cambiar el mundo. Para conseguirlo sólo ven una salida: rebelarse contra aquel que consideran el opresor bajo el lema “TODOS SOMOS IGUALES”.

Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Rosa Sanera

    La Rebel.lió és un gran espectacle. Amb una adaptació intel.ligent, unes cançons de gran qüalitat i amb gran sentit dramàtic. La posada es escena és molt suggerent i el moviment escènic ajuda a entendre el que passa en escena. Felicito vivament al teatre per apostar per aquest equip. Els canvis escènics que s’han portat a terme d’un temps ençà en les produccions de la trepa són d’agraïr!! Només un punt negatiu: vaig venir a veure l’espectacle perque vaig passar per davant el mateix matí. Enlloc n’havia trobat cap referència!! Endavant les atxes amb la rebel.lió!!

    17/03/2018
  • Mª Rosa Bastante Ribes

    Genial l’obra. un posada en escena molt ben aconseguida. Els actors canten i interpreten molt bé. Val molt la pena veure una versió d’aquest clàssic en mans d’una companyia que ha fet revaloritzar un tema que sembla fet per ara mateix.

    04/03/2018