Todo lo que necesitas para ir al teatro

La Bohèmia

La Bohemia es un espectáculo de pequeño formato escrito y dirigido por Agustí Humet que propone un viaje al París de principios del s. XX. En Montmatre, la absenta, el Molino Rouge …

SINOPSIS

La Bohemia es un pequeño concierto teatralizado, condimentado con algún toque de poesía y un poco de opinión. Un viaje desnudo a la esencia de un repertorio de una sensibilidad extraordinaria y una inmensa belleza. Porque, de bohemios, todos hemos estado en algún momento u otro. De alguna manera u otra.

Locura, fragilidad, temblor, revolución, surrealismo, picardía, amor, melancolía, libertad, recuerdo, ruptura y anhelo. Un recorrido sencillo a la vez que osado por cómo, para nosotros, sigue bastante vigente una manera de vivir, convivir, sentir y compartir. Un recorrido por nuestra pasión por el arte, la canción y la belleza. Un pequeño esbozo de una época, de un estilo, de una música y de una manera de hacer que han quedado en nuestros corazones y nos hacen frisar para mostrar lo que tenemos para decir sobre todo lo que tantas veces hemos oído.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Hebert Parodi

  «LA BOHÈMIA” és un concert teatralitzat centrat en la darrera etapa, la de postguerra, amb la «chanson» més coneguda (que em pirra). No vol ser un estudi històric sinó transmetre -sense la part més dura- què va ser allò, viure intensament el ser artista, aferrat a la llibertat individual i a transmetre l’allau de poemes, cançons i històries que portem dins.
  Trobem el que esperem: les peces clàssiques (Piaff, Brassens…) i el jove aspirant a artista, sense un ral, entre dones i alcohol, que persegueix la llibertat, el plaer i les idees a cafès plens de fum. Potser falta una mica de revolució. A mí em va agradar, la veritat.
  Com en la majoria d’aquestes propostes híbrides, jo gaudiria més si es quedés només amb la part musical, on recau el pes de l’obra. La història és un xic confusa però gairebé tota és en delicat vers, amb el que es manté la musicalitat de la proposta. Les cançons han estat (sort!) perfectament adaptades i traduïdes amb vocabulari i expressions que conjuguen la poesia amb la senzilla quotidianitat del què s’explica i et van encomanant el desig d’haver-les inspirat.
  em va encantar assistir a un bon concert de chanson amb música en directe (acordió), bones veus (especialment Xuel Díaz i Víctor Vela) i curoses adaptacions de les lletres.

  04/01/2017