Todo lo que necesitas para ir al teatro

Judith Tobella: A New Life

Con A New Life, Judith Tobella presenta su primer concierto en solitario e interpreta canciones del teatro musical que han interferido en su trayectoria artística. Con un predominio de música de Shönberg (Miss Saigón, Los Miserables), contempla también musicales como Spring Awakening, If/Then, Dear Evan Hansen, Mar i Cel, Songs for a New World, Wild Party, Chorus Line etc., canciones que se representarán con la colaboración de los artistas invitados (Laura Daza, Marc Flynn, Sylvia Parejo, Manu Pilas).


Valoración espectadores
  • Hebert Parodi
    Hebert Parodi

    A NEW LIFE Teatre Eòlia: concert de musicals de JUDITH TOBELLA, molt ben acompanyada (Daza, Flynn, Parejo…). Peces molt conegudes, d’altres no tant (per mi), amb diferents registres, alguns nervis que van fer més íntim el concert, duets i JT que, com els grans, brillava encara més a les peces que requerien també interpretació, fos còmica o dramática. En definitiva, tot un plaer. No en va fa temps que segueixo la seva trajectòria (5inc, Fang i setge, Don Juan….). És d’aquelles intèrprets amb talent i formació, que transmet quelcom, t’atrapa amb el seu treball.
    L’unica pega (habitual): fotògrafs a primera fila, tota l’obra amb centenars de cliks cliks. Sé la promoció que aporten però podrien concentrar les fotos a l’inici i després deixar que gaudim els que hem pagat una entrada. Ara, res va minvar el que ens va oferir la Judith.

    08/03/2018