Todo lo que necesitas para ir al teatro

Eufòria

Eufòria

Lara Díez Quintanilla, autora residente de la Sala Beckett en la temporada 2020-21, dirige Euforia, el texto resultante de su residencia.

La autora ha querido hablar de esa sensación, de ese sentimiento de bienestar total que se mueve radicalmente en términos absolutos.

Sinopsis

Un pueblo que vivía galopando en la euforia eterna se vio amenazado por un final. No había nada que hacer para evitarlo. Cualquier intento de rebelarse producía el efecto contrario. Todo el mundo colapsó. La mayoría prefirió anticiparse y estallar antes de enfrentarse a un momento así. Quien se quedó tuvo que echar atrás, atravesar un pantano bipolar y volver al principio para poder, al fin, asumir que terminaría.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • mamemi

  Eufòria ens proposa un viatge d’èxtasi que acaba sent un cop de realitat.
  La història comença amb 6 amics que ens contagien de la seva innocència i eufòria adolescent.
  Després el món distòpic en el que es troben els farà obrir els ulls i ens farà reflexionar a tots sobre l’ús del temps i la vida.

  Una obra amb un format poc convencional. Amb música, projecció d’imatges que donen intensitat a tot, i dues càmeres que ens ensenyen, en directe, com tot s’acaba. I sobre el petit escenari, 6 interpretacions senzilles que precisament per la seva senzillesa, fan que hi empatitzem fàcilment, doncs es parteix de la naturalitat i es nota la seva complicitat.

  Un text que es nota treballat i que ressona fins i tot quan s’ha acabat l’espectacle.

  En definitiva, una proposta amb una posada en escena sense grans parafernàlies, amb un format proper i amb una reflexió constant. La recomano!

  01/01/2022