Todo lo que necesitas para ir al teatro

Escape Show

Escape Show

Escape Show es el primer espectáculo donde o escapas o mueres. 90 minutos intensos donde el espectador se convierte en protagonista. 90 minutos de infarto para trobar el antídoto del gas, con el que los espectadores han sido intoxicados, 90 minutos para sobrevivir. Un espectáculo interactivo donde los espectadores deberán resolver enigmas, observar, superar pruebas, contestar preguntas, tomar decisiones, colaborar con el resto del público y todo a tiempo real para conservar la vida.

Porque no os podéis ni imaginar lo excitante que puede llegar a ser usar el “coco”… Basado en el concepto de moda “room escape”, Escape Show es un espectáculo donde los participantes, el público, se juegan la vida.

Vídeo

Fotos

Escape ShowEscape Show

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  no podria definir-se com una obra de teatre tot i que en l’escenari trobis actors i fins i tot hi hagi i es segueixi un argument. En aquesta obra els veritables protagonistes som nosaltres, el públic, perquè hem anat al teatre no a veure sinó a jugar. Serem nosaltres els que, interactuant amb els ocupants de les butaques veïnes, haurem de resoldre una sèrie d’enigmes i trencaclosques. L’experiència no és exactament igual que la d’un “Escape Room”, que per a mi és millor, però és un espectacle d’alló més recomanable, sobretot, per anar-hi en família

  11/06/2017

 • 12345

  Elvira Senmartí Magallón

  Ens ho varem passar moooolt bé! Molt distret, original i molt ben portat.

  05/02/2017

Artículos relacionados

'Escape Show': anar al teatre a jugar (o a morir)

'Escape Show': anar al teatre a jugar (o a morir)

9 febrer 2017

Us agrada jugar? Sou fans dels Room escape? Al Teatre Poliorama hi trobareu un Escape Show que us permetrà viure una experiència intensa i col·laborativa amb centenars d’espectadors. Això sí, heu d’estar disposats a morir. Nosaltres hi hem enviat la Gema Moraleda, convençuts que se’n sortiria i us ho explicaria així de bé.

Leer más... r