Todo lo que necesitas para ir al teatro

Els homes són de Mart i les dones de Venus

Els homes són de Mart i les dones de Venus

A menos que no haya vivido estos últimos años en una cueva, seguro que de una manera u otra habréis oído hablar de Els homes són de Mart i les dones de Venus, el bestseller de John Gray. Vuelve a la cartelera este éxito que interpreta el actor Jordi Díaz.

Sinopsis

¿Qué hombre no se ha preguntado alguna vez porque su mujer tiene necesidad 365 días al año de pasar horas en el teléfono hablando con su madre, incluso los días que acaba de estar con ella? ¿Qué mujer no se ha sentido decepcionada por su marido porque no le dice “te quiero” 20 veces al día? Debemos entender que hay una razón: el “otro” no funciona como nosotros, ¡él/ella viene de otro planeta! Afortunadamente todo tiene solución, y la puede encontrar, al mismo tiempo que pasáis un rato divertidísimo, en este espectáculo.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Rosa Maria

  Si vols perdre temps de la teva vida escoltant un guió ple de masclisme i veient una mala interpretació, aquesta és l’obra perfecta per tu.
  És vergonyós que a dia d’avui encara s’infravalorin les dones d’aquesta manera. La major part del públic són uns inconscients per seguir recomanant-la i permetent que un art tan essencial com és el teatre estigui corromput per prejudicis socials, desigualtats i masclisme.

  23/05/2017
 • Toni S

  Nos ha encantado la obra. Planteada como una conferencia y contando con la participación del público , nos ha incorporado a un testimonio q por conocido no deja de ser tan actual como lo son las relaciones de pareja.
  Jordi Díaz divertido, próximo y espectacular….
  No te la puedes perder y… Mejor en pareja

  25/02/2017
 • Gloria López

  Si vols riure i passar una bona estona, has d’anar a veure-la, malgrat repassar ens estereotips dels rols home / dona, es poden reconèixer moltes situacions, i les que no també resulten còmiques. Malgrat repassar els temes ja sabuts, la forma de representar-ho , fa que l’estona passi volant`i mantè l’atenció de principi al final. Molt mèrit de l’actor ja que en un monòleg és difícil aconseguir-ho.

  29/02/2016
 • Joan

  El guió és hàbil i provoca rialles constants a través d’algunes situacions molt ben trobades. No obstant, no és tan enginyós a l’hora d’abordar un tema tan suat com el de la guerra de sexes i la parella sentimental. Mentre que hi ha situacions molt còmiques i molt ben desenvolupades, la sensació permanent de «ja haver-ho» vist pot arribar a enllorar-ne el resultat. A més, tot i que es deu a les necessitats del llibret, la definició dels perfils «home»/»dona» és extremadament exagerada i estereotípica. El text no enganya, i es conforma amb aquesta versió simplificada del «ells»/»elles/»nosaltres»; i ho resol de conya…tot sigui dit. Però pels que cerquin un enfocament més imaginatiu i complex, pot resultar en una petita decepció.

  Petita, això si! Que estem parlant d’una molt bona comèdia, sigui com sigui, i sigui per a qui sigui…

  30/11/2015
 • Ruslán Ela

  Me he reído muchísimo viéndonos reflejados como pareja en la obra.El actor Jordi MARTINEZ está de Óscar a la hora de interactuar con el público y con las improvisaciones,1:30 que se pasa volando.Mucho mérito estar solo en el escenario un hombre solo y llenar tanto el teatro.

  07/11/2015
 • Núria Pons

  La temàtica es coneguda, els tòpics que es donen en les relacions de parella per les diferències entre homes i dones. Però em va agradar com estava interpretat per en Jordi Díaz. L’estona passa rapidament, entre rialla i rialla. És una bona teràpia de parella i també una bona obra per riure sobre les veritats de la vida, l’aconsello molt!!

  14/09/2015
 • Cèlia Arnau Gili
  Cèlia Arnau Gili

  He de dir que l’obra em va sorprendre molt. Jo m’esperava un monòleg fet amb un recull d’acudits estil «Club de la comedia» i em vaig trobar un obra còmica interpretada per un actor.
  Tot i que el tema és el que és, i no pot escapar als tòpics, el text està treballat, és inteligent i té ritme. El fet de presentar l’obra com una conferència ajuda a de marcar distancies amb els espectacles de monologuistes des de el principi.
  També s’ha de destacar la gran feina del gran Jordi Díaz. Aconsegueix la seriositat del conferenciant, però amb un punt sorneguer que lliga perfectament amb el text.
  Realment val la pena si voleu riure a gust una bona estona. 

  07/09/2015
 • Mireia Campabadal Bertran

  Divertida i amb moments mesurats entre el riure que provoca el tòpic i l’anàlisi una mica més profunda de les relacions humanes. Des de Venus (i una mica des de Mart), cal reconèixer el mèrit de l’actor, que es manté els 90 minuts en el mateix ritme frenètic i intens.

  06/09/2015
 • Nuria

  Molt divertida se’t pasa l’estona sense adonar-te

  01/10/2014
 • Gemma Blanchart badia

  Vaig riure molt!! Són els tipics topics de la parella però ell ho fa molt bé!!
  Recomanable per passar una bona estona!!

  26/05/2014
Artículos relacionados

Los hombres son de Marte y las mujeres de Venus llega al Poliorama

15 mayo 2014

Jordi Martínez protagoniza la adaptación teatral del best-seller mundial de John Gray que nos da las claves para entender el sexo opuesto y hacer la convivencia más gratificante. Paco Mir, […]