Todo lo que necesitas para ir al teatro

El tràmit

El tràmit

Por cuánto dinero callarias un secreto de estado? El Tràmit, la comedia más marciana de la temporada!

Sinopsis

Tres científicos son secretamente citados por el Ministerio del Interior para hacer un peritaje insólito: Se ha encontrado un extraterrestre y ellos deberán interrogarlo para dictaminar si es o no es un alienígena. Mientras interrogan al supuesto extraterrestre, que tiene apariencia humana, se revelarán casos de corrupción que podrían salpicarse los.

Con un ritmo trepidante, diálogos divertidos y mucho ingenio, David Bagés, Àlex Casanovas, Mònica Glaenzel, Xavier Serrano, Manel Sans y Susanna Garachana protagonizan El Tràmit, una comedia alocada donde nada es lo que parece.

Fotos

El tràmitEl tràmit

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Un equip de luxe i amb molt talent dalt del escenari. Una proposta hilarant amb punts ratllant l’absurd que el final m’ha semblat un xic llarga. Bon ritme còmic que ha fet que l’estona passés ben entretinguda! https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/14/el-tramit/

  28/09/2018
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Tres científicos son citados por el Ministerio del Interior para hacer un peritaje peculiar: interrogar a un alienigena para decidir si realmente es un alíen o es una estafa.
  Así que… a interrogar al alien!!

  Comedia normalita que hará pasar un buen rato a los asistentes que vayan al teatro sin muchas pretensiones.
  Destacar el trabajo de David Bagés como el supuesto marciano! Muy gracioso y gesticular!
  Quizás la propuesta funcionara mejor si se dedicasen a la comedia con el alien y no quisieran hacer una crítica social sobre la corrupción en el gobierno.
  No se… a mí se me ha hecho un pelin larga!!

  26/09/2018
 • elvira
  12345

  «El tràmit» de Fernando Trías de Bes. Al teatre Borràs de Barcelona. Una esbojarrada comèdia dirigida per Martí Torras, amb un gran repartiment: David Bagès, Àlex Casanovas, Mònica Graenzel, Xavier Serrano, Manel Sanz i Susana Garachana.
  Martí Torras té la mà trencada per presentar i dirigir obres eixelebrades, amb ritme frenètic i diàlegs trepidants. En aquesta ocasió ha pogut lluir la seva gran capacitat de director portant a escena aquesta obra que d’alguna manera ens recorda l’estil de Jordi Galceran però amb moments molt més «estripats». En Martí Torras ha sabut transmetre molt bé aquest text amb les escenes més esbojarrades i passar a moments de crítica social i reflexió per arribar a un final dolç i bonic.
  L’obra ens parla de la corrupció, les misèries humanes i també de la poca privadesa que tenim d’ençà de les noves tecnologies. Diàlegs divertits i situacions que semblen de ciència-ficció i que amaguen cruesa i realisme.
  Tres científics han d’investigar si un tal Saturdino és o no un extraterrestre que ha vingut a Barcelona; d’aquí surten a la llum enganys, estafes i moltes coses més….
  Molt bones interpretacions de tots, i molt ben coordinades per part de la direcció. Ressaltaria l’actuació de David Bagés amb un nou registre de comicitat que en algun moment recorda a Rowan Atkinson en el seu paper de Míster Bean.
  Una proposta divertidíssima amb un fons de l’absurd però que traspua una crua realitat. Molt recomanable.

  17/09/2018