Dos familias

Dos familias

Dos familias aborda el tema de la acogida de menores y del drama que sucede cuando esta acogida termina. Con Anabel Totusaus, Pau Sastre y Eduardo Telletxea.

SINOPSIS

Miquel ha recuperado las riendas de su vida y, con ellas, la custodia de su hijo biológico. El niño, que casi no conoce y que perdió nada más nacer por su problema con las drogas y el alcohol, ha vivido hasta ahora con Cristina y Marcos, los padres de acogida, que reciben una dura estocada cuando se enteran de que el tiempo se ha acabado y el niño tiene que irse de casa… Miquel le debe de al niño una vida entera, toda una vida por delante; Cristina y Marcos, la posibilidad de continuar con la vida que han vivido juntos hasta ahora. Dos vidas diferentes. Dos puntos de vista diferentes. Un encuentro necesario.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Maria Carmen AC
  Maria Carmen AC

  Felicitats a tot l’equip i un 10 als actors. Feu un gran treball, ens ha agradat molt, ens hem sentit totalment espectadors de la vida, més que d’una obra de teatre. Molta sort!

  14/10/2017
 • Alba Palahí

  Una història que apel.la directament al cor i que t ‘obliga a prendre partit, encara que no resulta fàcil.
  Tres actors entregadíssims i creïbles.
  Impressionant l ‘ actuació del Pau Sastre.
  Una obra senzillament genial!!

  12/10/2017
 • san
  san

  Pequeña obra que sorprende gratamente,ir a verla que vale mucho la pena.

  15/05/2017
 • Lena Lenera
  Lena Lenera

  Quina meravella d’actuacions! Veritat a l’escenari: en tot moment i per part dels tres actors, tot i que qui li troba el punt més autèntic és en Pau Sastre. per posar-se dret.
  I la dramaturgia acompanya i molt, i de fet no expliquen res que no et puguis esperar al saber la trama, però ho defensen tant i tant bé, que quedes prendada, embadalida amb el que està passant davant teu i tocada, perquè no deixa a ningú indiferent.
  Senzill, directe, gens pretensiós.
  Molt recomanable, aneu-hi que és teatre del bo.

  17/03/2017