Sapiens Zoo

Sapiens Zoo

En movimiento constante y suspendidos en el planeta Tierra, un colectivo de artistas exóticos se inspiran en el misterio de la naturaleza para decodificar su evolución. Alejándose de las influencias de la gran civilización, han desarrollado las cualidades físicas para representar una constelación de circo contemporáneo. Ceremonias, rituales, jerarquías y tradiciones que realzan los códigos de la vida grotesca humanoide del siglo XXI. Un escaparate de acrobacias y equilibrios a ritmo de música clásica y electrónica.

LA COMPAÑÍA

Animal Religion, compañía formada por el finlandés Niklas Blomberg y el catalán Quim Giron, se define como una compañía que quiere animar la parte salvaje e ilógica del público. Los dos artistas tienen una ecléctica formación que unen en Animal Religion.

 

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Josep OS

    Jo la vaig veure ahir i vaig sortir molt decebut. Els exercicis de circ contemporani molt bàsics, els moviments, que no dansa, excèntrics i agressius i la música electrònica matxacona i pujada de decibels. L’única cosa que vaig aconseguir que em transmetés va ser una cosa, avorriment. N´esperava molt i molt més.

    25/04/2016
  • Josep Via Santacana

    Espectacle inclasificable no sols de circ amb una atmosfera en ocasions apocaliptica i amb un entorn quasi de cabaret sovint diabolic i sense control amb uns personatges extranys i també primitius aon la musica electronica punxada en directe per la DJ Marcelle acompanyada de sons, sorolls i altres efectes visuals i lluminotecnis converteixen l escenari en un lloc aon el costat mes salvatge sembla imposarse i converteix el lloc i la presencia dels humans, en un espai sovint agresiu i ple de tenebres. Espectacle visual malgrat la foscor aon l entorn es lo principal i crec nomes cal deixarse portar, no ens trobem devant de numeros de circ de especial risc, pro si es un espectacle de risc amb imatges visuals i de só potens, treball enorme i acertat de tots els implicats, si hagues de buscar un posible precedent hauria de recorre a La Fura dels Baus dels seus inicis sense la implicaçio directa del public en aquest cas.Crec que l espectacle guanyara a base de mes representacions i funcionara en una total precisió que ara potser no es dona.Desitjos de recuperar «Sinofor», que no vaig poguer veure i ha guanyat el premi de Circ Ciutat de Barcelona, 2015 i a esperar en moltes ganes els futurs projectes, Catalunya també amb l ambit del nou Circ te artistes de gran talent, sovint no reconeguts.

    25/04/2016